Månadens Glossybox!

I början på veckan kom månadens Glossybox och wow vilken box. Känns som att jag säger det varje månad men jag har vart riktigt nöjd med alla boxar. Finns alltid något jag gillar & det är så himla kul att prova nya saker.

Månadens box innehöll:

STUDIO 10 Brow Lift Perfection Liner
Definera, forma och rama in ansiktet med brynfixaren från studio 10! Den krämiga dubbeländade pennan har på ena sidan en universell nyans och på den andra sidan en ljusreflekterande highlighter som ger dina bryn ett lyft.

GLAM OF SWEDEN Lösögonfransar
Ge dina fransar en riktig wow-effekt med lösögonfransar från Glam of Sweden! Måtta fransen mot ditt öga & klipp vid behov i ytterkant. Applicera lim på kanten, vänta 30 sekunder & fäst så nära dina egna fransar som möjligt.

TRIND Nail Repair Natural
Effektiv nagelstärkare som skapar en perfekt balans mellan keratin & fukt. Applicera ett tunt lager dagligen och ta varje gång bort föregående lager med en mild remover. Resultatet blir starka och flexibla naglar.

RITUALS The Ritual of Sakura Shower Foam
Kroppstvål med unik formula där gel förvandlas till ett härligt löddrande skum när den kommer i kontakt med vatten och lämnar huden silkeslen. Innehåller vårdande rismjölk och har en mild söt doft av körbärsblom.

RFSU Esy Shave Gel + Cooling Balm
Produkter för en skönare rakning utan irritation och röda prickar. Mjukgörande easy shave gel har en glideffekt och är transparant så att du ser var du rakar dig. Applicera cooling balm after shave gel efteråt för att återställa huden.

..........................................................................................................................................

Min favorit var absolut Shower foamen från Rituals. Var tvungen att hoppa in i duschen och testa den direkt. Jag älskar körsbär & körbärsblommor & den luktade helt ljuvligt. Sen ska det bli spännande att testa shave gelen också. Har aldrig provat nått sånt innan. Brynfixaren gav jag bort för jag tyckte den va alldeles för ljus för mig även fast den va universell. Fransarna va fina så dom ska bli kul att prova & trinden kommer jag nog ge bort.


Vad fick ni i eran Glossybox?
Är ni nöjda?
Vad var er favorit?

Gillar

Kommentarer