Månadens Glossybox!

Igår kom månadens Glossybox. Innehållet den här månaden var:

EMITÈ MAKE UP Artist Lashes Mascara
En vattenfast mascara som ger fantastisk längd och volym till dina fransar. Silikon applikatorn är lätt att arbeta med och ger perfekt separerade och fylliga fransar utan klumpar.

LUXIE BEAUTY Rose Gold Large Angled Face Brush
Underbart mjuk borste med vinklas form. Använd exempelvis till contouring, rouge, highlighter eller bronzer. Vinkla och applicera makeup med cirkulära rörelser. Borsten är 100% vegansk & cruelty-free.

HOT MAKEUP Eyelash Curler
Ta fram din flirtiga sida med Hot Makeups ögonfransböjare som formar dina fransar. Använd tillsammans med din mascara för en look som håller hela dagen. Böj först fransarna försiktigt och applicera därefter mascara.

DOVE Advanced Hair Series Regenerate Nourishment Schampo & Balsam
Nylanserat schampo & balsam som återupplivar det mest skadade håret med djupgående näring och 100% återuppbyggd styrka. Innehåller en sammansättning med rödalg som är känd för sin fuktighetsbevarande förmåga.

PEPSODENT White Now Gold
Whitening-tandkräm som omedelbart ger vitare tänder. Redan efter första borstningen gör den blå färgen att tänderna ser vitare och mer glänsande ut. Innehåller fluor och fungerar utmärkt för daglig användning.

Dom första tre produkterna är jag väldigt nöjd med och ska bli riktigt kul att prova. Men dom två sista. Seriöst.. Små prover på schampo, balsam & tandkräm. Nej tack. Supertråkigt.

Vad tycker ni om månadens glossybox?

Gillar

Kommentarer

jessis
jessis,
Jag prenumererar inte på Glossybox, hade däremot blivit jätteglad för tandkrämen. Den är super!! 👌
nouw.com/jessis
louiseanderssons
louiseanderssons,
Men den är mini mini. Typ lika stor som mitt lillfinger 😂
nouw.com/louiseanderssons
sabinahoglund
sabinahoglund,
Åh har de börjat få lite vettigt innehåll? Körde på glossybox förut men tyckte de var skit rent ut sagt men riktigt trista produkter.
nouw.com/sabinahoglund
louiseanderssons
louiseanderssons,
Ja men det tycker jag 😊 jag har ju bara prenumererat i 4 månader men jag tycker det har vart bra 😊
nouw.com/louiseanderssons