Månadens glossybox Christmas delight!

I reklamsamarbete med Glossybox

Månadens glossybox är här & jag blev så sjukt exalterad över speciellt en produkt. Nämligen star stamp linern från The Body Shop. Har velat haft den sen jag såg den för första gången. Ni kommer kanske ihåg att jag testade den när jag var på ett The Body Shop event (Ni hittar inlägget HÄR! ). Men alltså hela månadens box är så grym. Kan nog vara den bästa boxen hittills under alla dessa år jag prenumererat nu. Och själv boxen är ju också hur fin som helst.

Månadens innehåll var:

The Body Shop - Star stamp liner
Den här duopennan från The Body Shop har en eyeliner i ena änden & en stjärnstempel i den andra. Definiera ögat med hjälp av den smala filtspetsen som ger exakt precision & skapa flashiga stjärnor med stämpeln.
Ole Henriksen - Truth serum & sheer transformation perfecting moisturuizer
Härligt hudvårdskit med två bästsäljande produkter. Serumet innehåller antioxidanter & kollagen som motverkar ålderstecken & ger huden spänst & lyster. Den silkeslena ansiktskrämen ger en mjuk, jämn & strålande hy.
Steve Laurant - Precision tip eyeliner
Skapa en proffsig perfekt linje med eyelinern från amerikanska Steve Laurant. Den smala filttoppen gör det enkelt att lyckas utan kladd. Formulan är vattenfast & sitter på plats hela dagen. Plus för den fina roséskimrande hylsan.

Bang Beauty - Cream color "Glam"
Den här smarta krämen är en multiprodukt som kan användas för att ge lyster åt såväl ögon som läppar & kinder. Den kan även användas som bas för ögonskugga. Applicera med hjälp av fingret eller en borste.
Mitchell And Peach - Shower wash "English leaf"
Vårdande duschgel från det engelska familjeföretaget Mitchell and Peach. Innehåller en näringsrik blandning av vete, honung & essentiella oljor. Citrus, basilika, koriander, tomatplanta & lavendel ger en blommig doft.

Vill du teckna en prenumeration på Glossybox?

Just nu får du 20% rabatt på din prenumeration när du uppger koden LOUISEA20

Gillar

Kommentarer