Månadens Glossybox -Flawless fall

Reklam i samarbete med Glossybox

Månadens glossybox är här med en box kittad för hösten.
Månadens innehåll är:
Benefit Cosmetics - The POREfessional Face Primer
Minska snabbt synligheten av porer & fina linjer! Den oljefria primern kan appliceras direkt på huden för att ge en matt, silkeslen finish. Applicera den inna makeup för att fixera sminket eller under dagen för att matta ner glansig hy.
Niko Pro - Liquid Jelly Blush "Bali"
Blush med en unik geleformula som både återfuktar huden & ger en rosig färg. Nyansen "Bali" har ett gyllene skimmer som ger kinderna en vacker lyster, applicera på kindäpplet. Kan även användas på ögonlock & läppar.
Meech N Mia - eyeshadow Chybby Stix
Ögonskugga i smidigt pennformat med en silkeslen textur. Den diskreta nyansen definierar ögonen med en hållbar färg. Den är enkel att applicera snabbt med ett fantastiskt resultat. Ha med den i väskan för en quick-fix på språng!
Toni&Guy - Body Amplify Creation Hairspray
För alla som vill ha maximalt med volym & maximalt med glans är denna hårspray ett måste! Den ger en glamorös volym från rot till topp samt absolut stadga & kontroll, utan stelhet & statisk elektricitet.
Vichy - Pureté Thermale 3-i-1 Rengöringslotion
Rengöringslotion, ansiktsvatten & ögonmakeupborttagning i ett. Rengör effektivt huden från orenheter & föroreningspartiklar. Passar till alla hudtyper.

Vill du teckna en prenumeration på Glossybox ?

Med koden LOUISEA2018 får du 20% rabatt på din prenumeration.

Gillar

Kommentarer

Jackiehagelin
Jackiehagelin,
Värkar som bra produkter! 😍
nouw.com/jackiehagelin