Månadens Glossybox - The pink diamond box!

Månadens glossybox har kommit & denna månaden är den i samarbete med ingen mindre än Kenza. Hur fin är inte boxen då! Rosa med diamanter. Så fin.

Innehållet var:

Mdmflow
- Lipstick Bossy
Krämigt läppstift med halvtäckande färg. Är en mångsidig matt nudefärg med en återfuktande & långvarig formula som gör att läpparna sticker ut från mängden. Superenkelt att applicera.

This Works- Camera Close up 3-in-1 mask, moisturizer, primer
Du får testa en 3-i-1 produkt. Produkten kan användas som en mask, fuktkräm & primer som återfuktar & jämnar ut hudtonen med en fantastisk glow. Perfekt för vintern när huden behöver extra omtanke.

Carmex- Carmex original
Ett unikt läppbalsam som återfuktar, mjukgör & ger ett långvarigt skydd mot torra, spruckna läppar. Har en kylande & antiseptisk verkan som dessutom motverkar klåda & irritation. Ett av världens mest omtyckta läppbalsam.

Burt´s Bees - Hand salve
En intensiv handkräm för torr & sprucken hud. Ingredienser såsom botaniska oljor, örter & bivax återfuktar & mjukgör händer, även när de är extremt torra. Perfekt att packa med i väskan under vintermånaderna.

Batiste stylist- Xxl volume spray
Volume spray som ger ditt hår omedelbar volym. Fylld med keratin för att stärka håret & Inca Inchi olja för att ge näring. Du kan styla hur mycket du vill utan att ha dåligt samvete. Ditt hår kommer hålla sig friskt & vackert.

..........................................................................................................................................................................
Det första jag gjorde var att kasta på mig läppstiftet & jag äääälskar verkligen färgen. Den är så jag. Kommer verkligen få användning av alla produkterna i månadens box. 3-i-1 produkten ska bli så kul att prova.

Vad tycker ni om månadens glossybox?

Gillar

Kommentarer

Malin - Gratisprinsessan,
Oooh Batiste och Carmex 😃
gratisprinsessan.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Bra grejer 👌🏻😄
nouw.com/louiseanderssons