Månadens Glossybox - Oktober!

Oktober glossybox är här och innehållet var:

Unani- illuminating milk cleanser
En mild rengöringsmjölk bäserad på näringsrika & naturliga oljor som renar & skyddar huden. Tar bort smink & lämnar en mjuk, återfuktad hud. Massera in i ansiktet, morgon & kväll & skölj sedan med vatten.

Trifle cosmetics- lip parfait buttery lip Cream "nude rose"
Ett cruelty free, veganskt läppstift förpackad i en söt & miljövänlig hylsa. Det vårdande läppstiftet är berikat med kakaosmör som håller läpparna återfuktade & snygga hela dagen.

Merci Handy- Hand cleansing gel
En charmig handgel som håller förkylningen borta. Gelen innehåller små mjukgörande pärlor som hjälper till att hålla händer mjuka under & efter användning. Detta är en bra produkt att ha med i handväskan.

Cetaphil- Facial moisturizer
Hollywood & glossiers favorit. Denna gång får du prova Cetaphil facial moisturizer. Krämen är en intensivt mjukgörande & fuktgivande ansiktskräm för torr eller känslig hud. Täpper ej till porerna & låter huden andas:

Jordan- Easy Clean flosser
Lika lätt att använda som din tandborste! Jordans tandtråd på bygel hjälper till att effektivt rengöra mellan tänderna & där tandborsten inte kommer åt. Kompletteras med fördel till din dagliga tandborstning.

.............................................................................................
Ska bli kul att prova allt. Hand gelen är perfekt att ha med i jackan (använder inte handväska). Tyckte färgen på läppstiftet var jättefint & jag är den som blir glad av att få tandprodukter.

Vad tyckte ni om månadens glossybox?

Gillar

Kommentarer

Emma,
Funderar på att börja med GLossybox 😊
44kvadrat.myshowroom.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
carroat
carroat,
Härliga produkter 😊
nouw.com/carroat
louiseanderssons
louiseanderssons,