Månadens glossybox! Essentials made easy

I reklamsamarbete med Glossybox

Månadens Glossybox är här & denna månaden består den av saker vi inte visste att vi behövde. Jag är faktiskt riktigt nöjd med alla sakerna. Ska bli så kul att testa. Dom produkterna jag är mest taggad på att testa är Brow Tamern från Pixi by Petra & After spa magic makeup removern.

Månadens innehåll var:

Pixi by Petra - Brow tamer
Vi fortsätter att sätta ögonbrynen i fokus! Pixis hållbara ögonbrynsgel har en transparant formula som passar bra att använda både direkt på dina bryn eller i kombination med ögonbrynsfärg. Formar, fixerar& håller brynen på plats.
Afterspa - Magic makeup remover
Innovativ rengöringsduk som på ett skonsamt sätt tar bort makeup & orenheter. den mjuka duken passar perfekt känslig hy. Tvätta den i maskin före & efter användning, sen är den redo att användas igen.
NCLA - Clean up your act
Vi gör alla misstag ibland, speciellt när det kommer till manikyren. Den här pennan med nagellacksremover hjälper dig att få en proffsig manikyr. Dutta försiktigt mot oönskat lack & torka av toppen efter användning.
The humble co - Humble natural toorhpaste
Svenska The humble co har grundvision: minimal miljöpåverkan & maximal social inverkan. De lanserar nu en ny flourtandkräm med fräsch smak av mint. Till skillnad från flera andra tandkrämer är den helt vegansk.
Oliva - Hand cream
Rik handkräm med ekologisk certifierad olivolja som både skyddar händerna & återfuktar på djupet. Innehåller e-vitamin & sheasmör som hjälper till att göra händerna extra mjuka.

Vill du teckna en prenumeration på Glossybox?
Just nu får du 20% rabatt på din prenumeration när du uppger koden LOUISEA20

Gillar

Kommentarer