Månaden GlossyBox! - Pink Planet

Junis glossybox heter Pink Planet och är ett samarbete med Linda Hallberg.
Och innehållet den här månaden är:

The Beauty Crop PBJ Smoothie Stick
Färgstark läppstiftpenna som vårdar och återfuktar läpparna. The Beauty Crops produkter baseras på naturliga ingredienser och PBJ smoothie stick innehåller bland annat mandelsmör och gojibär, fulla med antioxidanter.

Icona Milano Emotion Allowed - Volume waterproof mascara
Intensiv, svart mascara som tillåter alla känslor. Den vattenfasta formulan passar utmärkt i sommar och klarar såväl bad som hög luftfuktighet. Applicera med sicksackrörelser för maxad volym. Inte tillräckligt? Ta ett lager till.

Elizabeth Mott Thank me later eyeshadow primer
Silkeslen primer som ger dina ögonskuggor mer intensitet och förlänger hållbarheten för din ögonmakeup. Du slipper dessutom veck på ögonlocken. Det räcker med en klick lika stor som en ärta för båda ögonlocken.

Glam Of Sweden Matte top coat
Fixa trendiga naglar med detta snabbtorkande topplack som appliceras ovanpå ditt favoritlack för en matt finish. Lätt och roligt att använda för att skapa nail art. testa måla halva nageln för en diskret men cool look.

Palmolive Aroma Sensation Duschgel
Palmolive Aroma Sensation är en serie med väldoftande duschkrämer som ger dig en aromatisk upplevelse! Kraftfulla naturliga ingredienser ger varje produkt en unik doft och färg som påverkar ditt humör

............................................................................................................................................
Det här var nog den sämsta boxen jag har fått hittills. Det var inte dåliga grejer men om man jämför med alla boxar jag fått tidigare så gillade jag den här minst. Smoothie sticken luktade mums och kändes skönt på läpparna men nu under sommaren så använde jag knappt smink så den får vänta tills hösten. Mascaran var bara ett big no no för mig. Jättekonstig borste. Funkade inte alls på mig så den gav jag bort. Ögonskuggsprimern är säkert bra. Har inte provat den än men allt jag har från Elizabeth Mott gillar jag. Top coatet har jag faktiskt sen innan och det är bra. Duschgelen.... ja vad ska man säga. När man månaden innan får en lyxig från rituals med så härligt doft så känns den här helt ärligt bara blä. Så ja månaden box var en ganska tråkig box.

Vad tyckte ni?
Var ni nöjda med eran box?
Och vad fick ni för innehåll i eran?


Vill ni läsa om tidigare glossbox så hittar ni dom här:  MAJ APRIL MARS FEBRUARI  JANUARI DECEMBER

Gillar

Kommentarer

Sarahlinnsliv ,
Dem har bra produkterna men inte alltid få det man önskade sig!
now.com/sarahlinnsliv
louiseanderssons
louiseanderssons,
Alla produkter är inte bra. Men det är lite det som är grejen också. Att man får prova olika produkter och få nya favoriter och får se vilka som är bra & mindre bra 😊 man kan väl inte ens önska nått ?så jag förstår inte riktigt din kommentar.
nouw.com/louiseanderssons
Malin - Gratisprinsessan,
Jag kände att innehållet var helt ok faktiskt, men jag hade ju hoppats på lite mer roligt innehåll nu när det var samarbete med Linda Hallberg.
gratisprinsessan.se
louiseanderssons
louiseanderssons,