Mammakraft!

Ni vet när man är heeelt slut. dagar kantas av sjukdomar, dålig sömn & dålig mat. Ni vet när man är sådär superdupermega slut men bara måste ta tag i saker för att man är vuxen och saker måste göras. Då kickar den där extra kraften in.
Idag är verkligen en sån dag då den fått jobba lite extra. H är sjukt (igen!), korvis sover dåligt på nätterna = jag sover dålig. Hemmet ser ut som hej kom och hjälp mig. Tvätt måste tvättas & hund måste rastad.
Imorse ville jag bara ligga kvar och gömma mig under täcket & gråta. Men det går ju inte.
Så det var bara att pallra sig upp och fixa frulle till korvis, ut med ninja, klä på sig och fixa i ordning sig och åka till affärn & handla. Hem, lagade super god lunch (gratäng med spenat, zuccini & kycklingfärs) och se till så korvis sov middag. Nu sover alla förutom jag. Och jag är förbryllad över vart den här kraften kommer ifrån. När man egentligen bara har lust att grina för man är så slut så plockar man bara upp sig själv och gör saker.

Är det en mammakraft?


​Jag skulle bli jätteglad om du ville rösta på mig i årets babyblogg 2016 hos babyshop. Det tar max 5 sekunder. Allt du behöver gör är att klicka dig in HÄR och rösta på mig. Jag har nummer 60.

Gillar

Kommentarer

iminunikahjärna
iminunikahjärna,
Du har alltid peppat mig när jag varit slut.....Nu är DU en "BAD ASS MOM!" <3
nouw.com/iminunikahjärna
louiseanderssons
louiseanderssons,
Tack du med ❤️
nouw.com/louiseanderssons
sofiefriden
sofiefriden,
Jag känner igen det. Är nybliven mamma till min son på snart 3 månader. Är så trött men ändå har jag orken att göra allt runt omkring. Förstår inte heller riktigt var den där extra kraften kommer ifrån 😊
nouw.com/sofiefriden
louiseanderssons
louiseanderssons,
Det är rätt häftigt. Kvinnor är så starka 😁💪🏻
nouw.com/louiseanderssons
sofiefriden
sofiefriden,
Verkligen! 😆
nouw.com/sofiefriden