Mamma i 9 månader!

Idag har jag vart mamma i nio månader. Alltså lika länge som man är gravid (förutom jag då som va gravid i 42 veckor hehe).

Hur mår jag då? Och hur känns det?

Vi kan börja med kroppen.
Jag vet inte huuuur många gånger jag har velat skriva ett inlägg om hur mitt självförtroende har förändrats angående mitt yttre, men har tyglat mig. Jag personligen bryr mig inte om hur andra ser ut. Jag tycker att alla är unika & fina som dom är. Och därför har jag inte velat gjort ett klagoinlägg angående mitt egna utseende. Men nu ska jag vara ärlig.
Jag känner inte igen mig själv. Jag är så obekväm i den här "nya kroppen". När jag ser mig själv i spegeln så ser jag inte mig själv. Jag har aldrig vägt såhär mycket i hela mitt liv. Men det är inte bara det yttre. Jag har så ont i min rygg. Det var bättre ett tag men nu har det kommit tillbaka igen. Knäna har börjat krångla också. Men antar att både rygg & knä beror på extra kilo och dåligt med muskler. Jag sprack inget och fick inga hemorrojder så dom områdena mår bra.. Så annars är det väl inget mer med kroppen men tillräckligt mycket ändå tycker jag.

Att vara mamma då?

Alltså vart ska man börja? Det finns inget bättre. Det är en kärlek jag aldrig känt förut. Hon är den roligaste lilla människan jag vet. Hon är så cool & världens lättaste.
Hon är mitt allt.

Det är så kul att se alla hennes framsteg.
Hon har nu fyra tänder, säger mamma, pappa, titta, ninja & nej. Kryper och ställer sig upp mot saker. Hon älskar musik (börjar alltid dansa & klappa händerna) & att bada. Och hon är glad i princip hela tiden.

Tänk att just jag fick bli hennes mamma.
Min älskade älskade Amy Stella ❤️

På morgonen innan vi åkte in till sös för igångsättning.

Det häftigaste jag vart med om i hela mitt liv.

Mitt lilla gos

Gillar

Kommentarer

Lina
,
Så fint skrivet, ärlighet varar alltid längst och skönt att du delar med dig av sånt som man annars kanske inte vill/gör 😊 hon är så fin din lilla tjej! Tycker för övrigt inte Loppismorsan behöver vara bara loppis. Du kan ju skriva om vad som helst och tror inte du tappar läsare för det 😃
/ Lina från kopenga.
louiseanderssons
louiseanderssons,
Åh tack 😊 😘
nouw.com/louiseanderssons