MakeTheMake

För några veckor sen vann jag ett sett med borstar & rengöring ifrån märket MakeTheMake på instagram som finns att köpa hos skincity. Borstarna är supermjuka & jag älskar designen. Stilrena & snygga. I like.

Såhär står det om dom på skincity.se
MAKETHEMAKE är specialdesignade makeupborstar av högsta kvalitet med en unik design och med en speciell appliceringsteknik som tillsammans ger ett naturligt, hudnära resultat med en perfekt finish. Borstarna är framtagna med användarvänlighet i åtanke, samtidigt som de levererar ett professionellt resultat med din hud i centrum.
Borstarnas design med extremt täta, noga avvägt vågade strån av ultramjuk Taklon ger en perfekt mängd produkt på både borste och hud. Den unika appliceringstekniken gör att du arbetar in produkten i huden, istället för att bara borsta på den, vilket lyfter fram hudens lyster och ger ett sömlöst resultat. Appliceringstekniken, tillsammans med värmen från huden och borstarnas design, gör att produkten blir ett med huden på ett helt fantastiskt sätt. Din hud kommer alltid att se naturlig ut, oavsett vilken täckningsgrad du önskar.

Har ni testat MakeTheMake´s borstar?

  • Smink

Gillar

Kommentarer

Annica,
Lyxig vinst!
www.daretobeyou.se
louiseanderssons
louiseanderssons,