Lush förvandlar sina favoritdofter!

Lush har förvandlat sex av sina favoritdofter från badbomb till duschgele. Dessa säljs under begränsad tid exklusivt online på Lush.se så vänta inte! Jag har Sex Bomb & Turmeric Latte men är även supersugen på att testa Goddess & intergalactic.

Sex Bomb
Gör duschen till en plats för self-love tillsammans med duschgelén Sex Bomb. En förförisk trio av jasmin, muskatellsalvia och ylang-ylang kommer fylla dig med självförtroende och positiva vibbar.
Den här sexiga produkten innehåller mängder av sköra rosenblad som lugnar huden och en infusion på gingseng som ger dig kraft att slå tillbaka mot alla negativa tankar. Som pricken över i:et ger färskpressade passionsfrukter en extra lyxig och rengörande känsla på huden. Du är sexig and you got this!

Turmeric Latte
Ett stilla hörn på ett café, luggslitna böcker och dina händer kupade runt en kopp med något varmt och skummande. Om det låter som lycka i dina öron har du hittat din ultimata duschpartner. Ta en paus från all stress och njut av den här gyllene duschgelén med söt agavenektar, fylligt kakaopulver och värmande vanilj. Stimulerande gurkmeja sveper in din kropp i en värmande omfamning som ger huden ett strålande glow, medan mjukgörande kokosmjölk varsamt återfuktar för en lugn och tillfredsställd känsla.

Oavsett årstid och tid på dygnet kommer du känna dig omhändertagen och översköljas av nostalgi, trygghet och välbehag.

Vilken är er favorit doft?

Gillar

Kommentarer