Lumene Arctic Hydra Care Arktis + Instant Glow Fresh Skin Tint

Arctic Hydra Care Arktis
Eftersom vi i Sverige har våra årstider med temperatursförändringar så utsätter vi huden för både varma & kalla temperaturer. När vi har sånt klimat som förändras så försvagas vår huds skyddsbarriär som kan göra att huden blir torr & känslig. Det tror jag många känner igen att man kan bli väldigt torr speciellt under dom kalla månaderna. Här har ni räddaren i nöden. Lumenes nya serie Arctic Hydra Care Arktis innehåller nordiska blåbär, havre & rapsoljor som i kombination med betakomplex låser in fukten & återställer fuktnivåerna för en bestående & intensiv återfuktning. Du får en "andra hud", en fuktbarriär som skyddar mot klimat & temperatursförändringar. Den lugnar huden & reducerar rodnad & torrhet. Den är parfymfri & vegansk.

..............................................................................

Jag har kört på Moisture & Relief Rich Eye Cream & Moisture & Relief Rich Day Cream i snart en månads tid nu & wow vad dom återfuktar. Jag ser stor skillnad på mina fina linjer runt ögonen med ögonkrämen. Jag skulle inte säga att jag är särskilt torr. Inte ens nu på vintern men jag förebygger gärna & dessa produkter gör verkligen susen. Man känner sig återfuktad hela dagen. Det är första gången jag testar produkter ifrån Lumene & nu vill jag bara testa allt.

....................................................................................

Instant Glow Fresh Skin Tint
Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint är en foundation med hudvårdsegenskaper som återfuktar och ger huden en ungdomlig och perfekt finish. Den fräscha gelliknande konsistensen smälter in i hyn på ett ögonblick för en jämnare hy med ökad lyser. Rent nordisk källvatten och nordiska alger återfuktar huden på djupet upp till 24 timmar*, så att den känns fräsch och smidig.

...............................................................

Wow wow wow! Jag är kär.
Den här kommer jag använda alla dagar jag inte vill ha fullface sminkning. Man både ser ut & känner sig så fräsch.

...................................................................................

Har ni testat några produkter ifrån Lumene?

Mitt fejs med bara Instant Glow fresh Skin Tint

Gillar

Kommentarer