Lucka 15 - ECO Modern Essentials

Erase Body Oil
En naturlig kroppsolja för att förbättra utseendet på hudbristningar, ärr och fläckar. Med en hög halt av mandarinolja, rik på vitaminer C och E, ger denna kroppsolja även ökad lyster och hudton. Neroliolja främjar hudens elasticitet och vitalitet. Kan användas dagligen med massage för att hålla huden frisk och len, samt under graviditet och viktfluktuationer.

Almond cleansing lotion
ECO Almond Cleansing Lotion är en rengöringsmjölk som rengör huden och tar bort över- flödigt fett och smink samt åter- ställer fukt och lyster i din hy. In- nehåller en näringsrik blandning av ringblomma, kamomill och mandelolja, som hjälper till att balansera och vårda huden.

Coconut face oil
Ett lugnande och återfuktande serum som minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor.
Innehåller kallpressad kokosolja med nattljus- och rosmarinolja för att vitalisera och förnya huden. Detta effektiva koncentrat skyddar mot yttre påfrestningar genom att förstärka hudens naturliga barriärer.
Passar kvinnor och män som vill ha en naturlig hudvård för att lugna och återfukta huden, samt hjälpa till att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor.

Gillar

Kommentarer