Lucka 14 - Wild Nutrition

Magnesium

Wild Nutrition Food-Grown® Magnesium är vegetariska kapslar med magnesium utvunnet ur naturliga näringskällor för effektivare upptag. Bidrar bl a till normal energiomsättning och muskelfunktion.

Magnesium är en av de rikligaste förekommande mineralen och har en roll i över 300 funktioner i våra kroppar. Den är framför allt representerad i benstomme och muskler och vävnader. Magnesium bidrar bland annat till normal energiomsättning och normal benstomme och tänder. Den bidrar även till normal muskelfunktion och till minskad trötthet och utmattning vilket gör att den är vanligt förekommande i tillskott för de som är aktiva och tränar mycket.

Magnesium finns naturligt i livsmedel som: sojabönor, nötter, frön, citroner, grapefrukt och mörkgröna grönsaker. Produkten kommer i vegetabiliska kapslar och är därför lämplig för vegetarianer.

Omega 3

Wild Nutrition Pure Strength Omega 3 är kapslar med Omega 3 som är lätta att svälja och rika på fettsyrorna EPA och DHA som bidrar till bl a till hjärtats normala funktion.

Pure Strength Omega 3 som är rik på de essentiella fettsyrorna EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra). EPA och DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga (gynnsam effekt uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA) och bidrar även till hjärtats normala funktion (gynnsam effekt uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA och EPA).

Fiskoljan kommer från MSC certifierad Alaskan Pollock. Gelekapslarna är tillverkade av gelatin från fisk. Som är varsamt bearbetad och fri från gifter och tungmetaller.

Daily Multi Nutrient

Wild Nutrition Daily Multi Nutrient är en unik sammansatt formula med vitaminer, minderaler, näringsämnen och örter anpassad för en hektisk och stressad livsstil.

FOOD-GROWN® Daily Multi Nutrient ingår i Wild Nutritions produktserie Bespoke Woman och är framtaget för som ett allsidigt tillskott i en stressig vardag och innehåller bland annat Pantotensyra (Vitamin B5) som bidrar till att reducera trötthet och utmattning; Vitamin D som bidrar till immunsystemets normala funktion och har en roll i celldelningsprocessen och Krom som bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer.

Vitamin D

Wild Nutrition Food Grown D Vitamin med 25 mcg/kapsel framtaget med Food-Grown för bättre biotillgänglighet. Vitamin D bidrar till immunförsvarets normala funktion.

D-vitamin är den snabbast växande vitaminenkategorin i Sverige och bidrar till bland annat till immunförsvarets normala funktion. Våra kroppar kan tillverka D Vitamin när huden utsätts för solljus. De mörkare halvåret när vi får förlita oss på att få i oss rätt mängd via kosten så kan det vara bra att komplettera med kosttillskott för att få i sig rätt mängd.

D-vitamin förekommer naturligt i livsmedel som ägg och fisk samt i mjölkprodukter. För veganer/vegetarianer kan det vara svårt att få i sig rekommenderad mängd bara via kosten då det förekommer i många animaliska produkter.

Gillar

Kommentarer