Lucka 13 - Kiss New York

Protouch setting spray
En superlätt setting spray som får sminket att sitta på plats i upp till 16 timmar. Oljefri formula som ger en matt finish.

Top brow brush
Ögonbrynspensel med borste för att forma och applicera ögonbrynscreme.

Top brow gel clear
En lätt och klar gel som håller brynen på plats så dom håller hela dagen. Ger en ren och precis look. Lätt formula som inte tynger brynen

Goddess palette eyeshadow artemis

Top brow cream soft
Ögonbrynscreme som ger färg och formar bryn så de håller hela dagen. Använd en bryn pensel för att applicera. Formulan är krämig vilket gör att du har tid på dej att forma brynen innan den torkar.

Celeste liquid lipstick
Celeste är ett krämigt flytande läppstift med en mjuk, matt yta som är mycket hållbar. En vattenbaserad formular ger en mjuk finish som torkar på nolltid.
Celeste Matte Liquid Lipstick ger en full täckning med bara ett lager. Den mjuka applikatorn ger gör att du får en jämn yta. Celeste går på som ett flytande läppstift men torkar och ger en matt yta.

Protouch face primer smoothing
En balanserande primer som får din make up att vara längre. Jämnar ut hudens yta och ger en perfekt grund för make up.

Halo strobing palette
En lätt skimrande highlighter som reklekterar ljus och ger liv till ansiktet. Halo paletten har ett mycket finmalt puder som smälter mjukt in i huden.
Denna palett har 3 starkt skimrande nyansers som har en ljusreflekterande effekt. Använd en mjuk make up borste för att svepa över ansikte, axlar och dekolletage.

Magical ink felt eyeliner
En flytande eyeliner med en appliceringstipp som ger en enkel och exakt kontur till ögat. Vattenavvisande. Mycket tunn och flexibel penna. Lätt att variera tjocklek på make up.

Blow out lash multi pack
KISS Blowout Lash är här med nästa generation av wispies. Mycket feminin stil med långa fransar där håret blivit fönat innan tillverkning av frans för att få volym samtidigt som franslinjen förblir tunn.
Ger ett naturligt utseende tack vare en naturlig böj på fransarna. Återanvändbara

Ahesive brush on transparant
Transparent ögonfranslim med aloevera. Penseln ger en mycket exakt fördelning av limmet. Låt torka cirka en minut innan du fäster fransarna mot din fransrad.

Dead sexy lashes


Gillar