Lucka 12 - Vita Liberata

Phenomenal 2-3 week tan mousse (medium)
pHenomenal är världens första brun-utan-sol-produkt för en solbränna som varar i 2–3 veckor*. En särskild kombination av naturliga, närande extrakt och den unika tekniken pHenO2, gör att du behåller den här solbrännan upp till fyra gånger längre* än din vanliga solbränna.

Body Blur HD skin finish Latte
Body Blur TM – Det första instagramfiltret i en tub. Den revolutionerande teknologin minskar fläckar, täcker ojämnheter och mjukar upp huden för en HD hudfinish. Med Advoganic TM-teknologin superladdas de certifierade organiska extrakten för en maximalt fuktgivande effekt som vårdar din hud. För omedelbar lyster och vacker hud.

Den naturliga nyansen ger ett lyft åt din hudton och ger en hälsosam, strålande lyster. Det organiska sheasmöret, laddat av vår Advoganic TM-teknologi, gör din hud silkeslen och supersexig.

Alltid organisk, alltid ren, alltid vegan, alltid naturlig.

Välj din perfekta nyans av body blur skin finish baserat på din huds normala färg. Se till att huden är rengjord och exfolierad. Använd alltid en appliceringshandske. Applicera kräm i storlek av en druva med cirkulära rörelser. Kom ihåg att lite räcker långt! Använd sparsamt på händer, fötter, knän och armbågar. Använd inte en moisturizer eller fuktgivande duschgel före appliceringen. För att säkerställa absorptionen, klappa huden med en servett så att eventuellt överskott av produkten avlägsnas innan du klär på dig!

Classic Tan Mitt
Den här återanvändbara vanten är så mjuk att du kan använda den både i ansiktet och på kroppen. Används med alla brun-utan-sol-produkter för ett strimfritt resultat.

Beauty Blur
Vita Liberatas organiska Beauty Blur TM är både en fuktgivande primer och hudfinish i ett. Med Advoganic TM-teknologin superladdas de certifierade organiska extrakten för en maximalt fuktgivande effekt som vårdar din hud. Den skira nyansen täcker, korrigerar och ger en naturlig lyster och perfekt hudton. Ger en omdelbar finish som minimerar fläckar, täcker ojämnheter och ger huden ett jämt utseende samtidigt som den reflekterar ljuset för ett photo-ready slutresultat.

Applicera efter din moisturizer. Använd en foundationborste eller en beauty blender, applicera små duttar av produkten och sprid ut över ansikte, hals och dekolletage.

Du får dessutom en snygg necessär i turkos.

Gillar

Kommentarer