Lucka 11 - Pashion Stockholm

Pashion Stockholm Contour kit
Perfectly Defining Contour Kit från Pashion har med sin fantastiska kvalitet blivit en favorit hos många. Paletten har 6 nyanser med perfekta färger för contouring. Kittet har en ren och elegant design med en inspirerande och lärorik instruktion på baksidan samt en spegel inuti. Ett måste för varje skönhetsälskare!

Pashion Stockholm Highighter kit
Pashion Highlighter Kit är en palett för strobing och highlighting. Den innehåller 6 lättanvända, silkesmjuka puder som ger dig vackra ansiktsdrag och en strålande hy med oemotståndlig glöd.

Pudren hjälper dig att framhäva dina bästa ansiktsdrag och ger din hud allt ifrån ett naturligt, hälsosamt glow till en trendig, intensiv lyster. Färgerna kan användas var för sig eller blandas för att skapa den perfekta nyansen för varje unikt tillfälle. Passar alla hudtoner.

Unicorn Glow Holographic powder
Holografiskt lystergivande puder. Unicorn Glow är ett löst puder som ger ett glow som skimrar i flera vackra nyanser!

Dazzling Duo Liquid Highlighter
Använd direkt på huden för en perfekt highlight-effekt eller mixa med din foundation för en naturlig glöd. Kitet innehåller en rosa nyans för en rosig lyster samt en champagnefärg för en gyllene glöd.

Partners in crime makeup sponge set
Med dessa BFFs får du allt du behöver för att skapa alla looks du någonsin drömt om! Applicera dina flytande produkter med silikonspongen och använd sedan makeup-spongen för att arbeta in produkten och uppnå ett perfekt resultat.

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Men åhhh! Det måste jag kolla in!!! Kram
matildaberlin.se