Luam Capirona oil recension!

Såhär står det på hemsidan
Den naturliga håroljan med tropiska droppar ger ett torrt och trött hår det bästa från Amazonas. Extraktet från det magiska Capirona-trädet skapar ett glansigt, mjukt och välmående hår. Oljan, berikad med bl.a. Vitamin E, smörjer ledsna längder och kluvna toppar. Du får en antioxiderande effekt som både motverkar frissighet och som reparerar och skyddar mot värme från fön och tänger. Njut samtidigt av en naturlig doft som andas frisk regnskog och som får skönhetshyllan att grönska. En fantastisk olja som ger ett silkeslent resultat!
............................................................................................................................................................................................................................................................................
Recension!
Jag har nu använt den här håroljan i princip varje dag i några veckor nu. Jag har ganska torra & kluvna toppar pga att det var såå länge sen jag klippte mig & att jag plattar håret mycket. Men Luams Capironia olja mjukar upp topparna & får hela håret att se så mycket fräschare ut. Jag är verkligen helt såld på den här oljan. Den är dryg, den mjukar upp topparna & den luktar så sjukt gott. Kan tänka mig att det är så det doftar i regnskogen. Formulan & konsistensen skulle jag nog snarare säga att den går mer mot en gele. Den är inte superrinnig vilket jag dock tycker är ett stort plus, då den är lättare att arbeta med. Absolut en ny favvo inom hårprodukter.

Oljan finns att köpa HÄR

Pressutskick/Pressprov

Gillar

Kommentarer

MartaKristin
MartaKristin,
Ditt hår är så fint! 😍
nouw.com/martakristin
louiseanderssons
louiseanderssons,
hernstroms
hernstroms,
Så fina tatueringar!
nouw.com/hernstroms
louiseanderssons
louiseanderssons,
StarOfUsA
StarOfUsA,
Snygg du är! 😍
nouw.com/starofusa
louiseanderssons
louiseanderssons,