Loppisfynd!

Som vanligt när vi är i Köping så är det ett måste att besöka loppis. Hittar alltid massor här till rimliga priser om man jämför med Sthlm priserna... Den här gången åkte vi för första gången till Kungsör & kolla in deras loppis & det var riktigt grymt. Hittade även en del kläder (visar i ett annat inlägg) men här är sakerna vi köpte.

En snäcklampa för 50:- . Så jäkla fin. Den hänger just nu i vårt sovrumsfönster.

Två krúkor som vi gav till Erik för dom här två svärmorstungorna stod utan krukor & det kändes inte okej. Tycker dom här kurkorna va superfina hade han inte gillat dom hade jag inte blivit ledsen över att ta hem dom haha. 5:- styck kostade dom.

Som vanligt när jag är på loppis så passar jag på att fynda barnböcker. Blev fler böcker än sådär men dom åkte hem till mamma. Dom här kostade 5:- st och boken Godnatt sagor & Vinga på villovägar hade faktiskt jag när jag va liten. Sen fick det bli en grön back hem till Erik för att förvara ungarnas leksaker då den röda välde över. Den kostade 25:-

Något jag älskar är att ge saker nytt liv. Den här anslagstavlan & griffeltavlan tänker jag kasta på lite stark färg på & så får dom åka in i barnrummet. Kommer ni ihåg anslagstavlorna jag målade om förrut? Annars hittar ni det inlägget HÄR
Anslagstavlan kostade 10:- & griffeltavlan 20:-.

Sen hittade jag dom här korgkrukorna för 5:- st. Så fina. Älskar naturmaterial.

Sen var det något med den här tavlan som gjorde att jag va bara tvungen att ha den. Tyckte motivet va så fint & ramen likaså. Alla tavlor & ramar vi äger har vi antingen köpt på loppis eller fått av släktingar. 15;- gick den på.

Och så blev det en Höganäs kruka för 15:- & 3 ramar för 5:- st. de står 10:- men de va halva priset på dom. Älskar den här typen av ramar. Har massor.

Gillar

Kommentarer

sarah ,
oj vilka loppis fynd ☺
www.klarahs.blogg.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Eller hur 😃✌🏻
nouw.com/louiseanderssons