Loppi BlogBag Sommar!

Nu har sommarens Loppi BlogBag kommit och detta var innehållet:

Pink Grapefruit Lip Balm från Burt´s Bee
Burt´s Bees Pink Grapefruit lip balm, detta söta nya läppbalsam från Burt´s Bees är framtaget med näringsrik, tropisk rosa grapefrukt och är fullmatad med kraftfulla vitaminer. Mjukgör varsamt läpparna och lämnar en god söt smak. 100% naturligt innehåll.

The Swedish One från Ella´s Kitchen
Ella´s Kitchen är så glada att få presentera The Swedish One. Den senaste i deras smoothiefamilj som är särskilt framtagen för våra små vänner i Sverige. Den är fylld med mumsiga och 100% ekologiska ingredienser som blåbär, äpplen + bananer med en liten tvist av vanilj. Designad av saga 3 år från Luleå. På tillfälligt besök under våren & sommaren 2016.

Alvin & Gänget - Gasen i botten från Fox Paramount Pictures
Alvin & gänget är tillbaka med ett fjärde äventyr, den här gången är det full fart från början till slut. Alvin, Simon & Theodore får för sig att Dave ska fria till sin nya flickvän i Miami och att de därför måste flytta. De har nu tre dagar på sig att stoppa detta och ger sig ut på en resa som leder till den ena knasigheten efter den andra. Alla talar Svenska.

Kulörtvätt oparfymerad från Grumme
Grumme flytande kulörttvättmedel sensitive innehåller effektiva enzymer som på ett naturligt sätt bekämpar fläckar. Grumme flytande kulörtvätteldel sensitive har låg dosering som skonar miljön samt innehåller ingredienser som binder upp lösta pigment i tvättvattnet och därmed förhindrar att det färgar av sig på tvätten. Den är helt oparfymerad.

Tandborste från Jordan
Jordan Individual är Sveriges enda design-tandborste som kommer med uppdaterade kollektioner varje år. Årets tema är "navy" och skandinavisk minimalism. Individual är en billig designpryl för ditt hem men en kvalitetsprodukt som finns i ett brett utbud för att passa din personlighet och stil.

Melon Crush från Family Fresh
Family Fresh är ett av de största varumärkena duschtvål i dagligvaruhushandeln i Sverige och har duschkrämer med härliga dofter för hela familjen. En av våra senaste nyheter är Melon Crush som är en återfuktande och uppfriskande duschgel med en frisk och fruktig doft a söt vattenmelon och en hint av lime.

Aroma Sensations från Softlan
Softlan Aroma Sensations Inner Haromony gör så att tvätten känns mjukare och doftar harmoniskt. Den intensiva och långvariga doften med naturliga eteriska oljor från mandarin och med vanilj ger en behaglig och avslappnande känsla hela dagen. Softlan sköljmedel gör din tvätt mjuk och behaglig.


Mitt betyg:
Jag älskar ju Burt´s Bees och jag fick faktiskt den här lip balmen i ett pressutskick för ett tag sen och jag älskar den. Super fräsch smak/doft. Och den är ju som sagt 100% naturlig. Stort plus. Jag har sen min systerdotter kom älskat Ella´s Kitchen. Dom är eko, snygg design & supersmidiga. Amy Stella älskar dessa smoothies så det ska bli spännande och se vad hon tycker om den här. Alvin & Gänget kommer jag ge bort till någon som har dvd då vi inte äger varken dvd eller någon dator som tar skivor. Tvättmedlet från Grumme ska bli spännande att prova. Jag har aldrig provat flytande tvättmedel. Och i det här hushållet går det åt en hel del tvättmedel med både hund & barn. Toppen att det är sensitive också då vi bara använder sånt tvättmedel. Tandborsten från Jordan..haha ja jag vet inte vad jag ska säga om den designen. Det var kaniner & snö med rosa grenar. Så den designen tilltala väl inte mig direkt men säkert toppen att borsta med. Alltså Melon Crushen!! nom nom nom! kan man äta den? den luktar såååå gott. Sköljmedlet från softlan doftar gott. Vi brukar aldrig använda sköljmedel men ska prova denna när jag bara tvättar mina och H s kläder.

Vad tyckte ni om sommarens Loppi Blogbag?
Kommentera gärna i kommentarsfältet.

För att läsa om tidigare Loppi Blogbag klicka HÄR!# b u r t s b e e s s v e r i g e # e l l a s k i t c h e n s v e r i g e # a l v i n o c h g ä n g e t # g a s e n i b o t t e n # g r u m m e # j o r d a n # f a m i l y f r e s h # m e l o n c r u s h # s o f t l a n


/ I samarbete med Loppi BlogBag

  • Event

Gillar

Kommentarer