Lipstick of the day! #3

Dagens läppstift är denna snygga röda ifrån Loréal Color Riche Matte i färgen 349 Paris Cherry. En mustig röd nyans som får mig att bli sugen på hösten. Jag har nyligen börjat gå över mer till "vanliga" läppstift efter att ha kört liquid lipsticks i flera år & dessa är verkligen favoriten. Lätta att applicera & är matta vilket jag tycker gör att dom håller sig bra på plats. Doftar klassiskt läppstift vilket får mig att tänka på min mamma som ALLTID hade läppstift så fort hon lämnade ytterdörren när vi va yngre. Spelade ingen roll om det bara var en sväng till Ica, det röda läppstiftet skulle på. Kommer ihåg att alla hennes läppstift hade en speciell form som liksom hade format sig efter henne läppar.
Kanske har jag fått mitt stora intresse av läppstift från mammsen?

Använder ni mest vanliga eller liquid lipsticks?
Vad tycker ni om färgen?

  • Smink

Gillar

Kommentarer

Karin,
Älskar rött på läpparna och föredrar vanliga läppstift framför liquids då jag inte kan vänja mig med den torra känslan på läpparna även om jag gillar hållbarheten på dem.
karinsbeautyroom.wordpress.com/blogg/
louiseanderssons
louiseanderssons,
ahhh jag förstår 😃
nouw.com/louiseanderssons
louisemellqvist
louisemellqvist,
Röda läppar är så otroligt snyggt älskar det 😃 jag varierar med vanligt läppstift & liquid förr använde jag mest liquid ^^
nouw.com/louisemellqvist
louiseanderssons
louiseanderssons,
Eller hur 👌🏻 älskart
nouw.com/louiseanderssons
Juliette
Juliette,
Vilken snygg färg!! 😍 Passar dig jätte fint.
nouw.com/juliette
louiseanderssons
louiseanderssons,