Life update!

Är det höstdepp som är på G eller?. Ja vet inte men dom senaste dagarna har jag mått sådär om jag ska va ärlig. Ångesten kommer smygandes och jag försöker ignorera den. Vill inte tänka på saker. Vi har praktik med skolan nu & ska jag vara helt ärlig så sög min. Så det har ju bara vart tur i oturen att korvis vart sjuk så jag sluppit vart där. Även fast jag såklart inte vill att hon ska va sjuk men ni fattar.. Jag har liksom kommit till ett stadie i mitt liv där jag bara inte pallar ta skit. Jag pallar inte med otrevliga människor och jag pallar inte vara nånstans där jag mår dåligt. Så jag mår dåligt när jag är där & får dåligt samvete av att jag inte är där... spelar liksom ingen roll hur jag än gör så mår jag ändå dåligt. Sen tycker jag att det är jobbigt att korvis fortfarande är sjuk. Att hon inte får vara på föris & leka med sina kompisar som jag vet att hon älskar. Hon är pigg & glad men snorig & hostig. Men det börjar ge med sig. Sen på det har jag också lagt om min kost vilket säkert också bidrar till mitt mående. Jag gillar inte att prata om när jag mår dåligt men vi alla gör det & jag vill försöka bli lite mer personlig här på bloggen. Vad gör ni när ni känner er såhär? Jag är en sån person som håller allt inom mig och gråter några tårar i smyg för att jag vill inte dra till mig uppmärksamhet. Jag är också en riktig tänkare. Min hjärna går i ett med alla dessa tankar. Ibland har jag till och med svårt att sova för att jag liksom tar med tankarna in i sömnen. Och när man är nedstämd så börjar man ifrågasätta allt. Och även fast jag aldrig visar det så mår jag också dåligt ibland.

Jag har iallafall två roliga saker att se fram emot den här veckan. Imorn ska jag & Alma och se Apans Show på södra teatern (apan.satt.i.granen på ig) & på fredag blir är det underBARA barn mässan.

Gillar

Kommentarer

iminunikahjärna
iminunikahjärna,
Gumman...jag tycker det är bra att du är personlig och talar om/skriver om när du mår dåligt. Det är viktigt att vi alla visar att det faktiskt är "normalt" att må skit ibland, det är väl ganska onormalt med människor som alltid (låtsas) är på topp. Det är det som är själva livet, upp och ner som en jävla berg-och-dalbana. Du vet ju att jag alltid mått som du, till och ifrån, och det spelar ingen roll att folk säger..."ryck upp dig!"...."Du som har så mycket att vara glad för!"....Det är lika illa som att säga till någon som har ont, att sluta ha ont.
Jag tror att det är bra för alla att må dåligt ibland, för hur vet man annars när man mår bra?
Jag ska äta D-vitaminer under hösten/vintern för jag får höstdepp...trots att jag ÄLSKAR hösten med den friska luften och alla vackra färger.
Jag kommer någon dag och myser och pratar...kanske redan idag!
Pussar och kramar! Älskar dig! <3
nouw.com/iminunikahjärna
louiseanderssons
louiseanderssons,
❤️❤️❤️
nouw.com/louiseanderssons
lisoball
lisoball,
💕 förstår precis hur du menar. Har samma känsla på mitt fasta jobb just nu, å ständigt friska barn verkar det som. 🙄😬
nouw.com/lisoball
Elin,
Mickis
,
Jag ska börja med antidepressiva idag! Så vi är fler som mår dåligt. Hösten och vintern är tuff för psyket och man måste säga hejdå till enkelhet och sköna dagar, att försöka välkomna mörkret (hur mkt man än älskar hösten!) är bakvänt då! Det är jobbigt! Finns i andra änden av luren om det är nå jag kan göra ❤️
Caroline ,
vi myser på lördag! Älskar dig, ibland känns livet bara skit. Jag tycker ändå att du är väldigt bra på att vara tacksam för det du har. Ibland måste man bara få kräkas lite. Men du tar sig upp igen. Säg om jag kan göra något ❤️
www.instagram.com/wholistically
louiseanderssons
louiseanderssons,
❤️ älskar dig
nouw.com/louiseanderssons