Läskiga nyheter ifrån Lush!

Oktober är här & snart är det Halloween. Jag är så himla taggad! Jag älskar Halloween. Och det gör även Lush som släpper en läskig Halloween kollektion.

Punkin Pumpkin badbomb
Känslan av obehag går inte att förtrycka
när du fyller badet med denna fasliga lykta.
Ögon som lyser i ett kolsvart rum,
hör till monstret med kaneldoftande skum.
När natten kryper närmare och mörkret faller,
kliv ner i vattnet som lyser likt marschaller.
Ligg alldeles stilla tills kusten är klar,
och pumpapulver kliver fram till ditt försvar.
Badrummet kallar,
rösterna skallar,
följ ljudet dit om du pallar .Håll skuggorna på avstånd i höst genom att låt den här gasten med lysande citrusoljor brusa ner i vattnet.

Monster´s Ball badbomb
Du är inbjuden till en spektakulär händelse. Dansa in i badrummet och förtrollas av en monsterblandning på upplyftande oljor. Känn en rysning av välbehag samtidigt som du gör din spökboogie ner i vattnet med buuusigt brus och humörhöjande neroli. Under tiden kommer mjukgörande salt från Himalaya och olibanumolja få dig att må Frankentastiskt bra. Syrlig, energigivande limeolja ser dessutom till att du inte blir en zombie utan den sista gasten att lämna festligheterna.

Ghost in the Dark självlysande tvål
Om nattens mörker skrämmer, bege dig till badrummet och löddra upp med detta strålande spektakel. Den här tvålen lyser i mörkret vilket både ger härliga tvättar och kan vara praktiskt när du är rädd för att titta under sängen. Ladda upp den i ljuset för att hålla monstren på avstånd natten lång. Spöklikt citrongräs och hårresande bergamott väller fram från detta upplysta lödder, så att du kan keep your ghoul.

Kika in Lush.se för att kolla in hela kollektionen

Gillar

Kommentarer