Lanzarote

Hola!
Då var en vecka i (på?) Lanzarote avklarat. Har vart hur skönt som helst att bara koppla bort allt och njuta av solen. Wi fi et på hotellet var ju sjukt dåligt. Det enda som funka sisodär var instagram. Men det var samtidigt bara skönt att få en paus från allt sånt. Vill passa på också och säga sorry för att det inte blev några gästblogg inlägg...nåja nästa gång frågar jag nån annan, men tyckte bloggen hölls igång ändå med mina tidsinställda.

Vi åkte iallafall fredagen den 29/1. Vi hade fullt upp med att fixa och dona inför resan. Vi hade planerat att åka mot arlanda runt fyra tiden på natten då planet skulle gå vid sju. Jag fick typ 1 timmes sömn för att det var så mycket som skulle göras. När vi väl kom fram på Arlanda så fick vi nästan direkt boarda.

Och sen ska ni få höra. Bakom oss sätter sig värsta alkis paret. Mannen är så sjukt obehaglig och börjar skrika ut att det ligger kött på han säte?!? Då är det alltså typ 4 av deras taxfree påsar fyllda med spritflarror som han av någon anledning tror är kött "det ligger ju förfan en hel falukorv här". Nu kan man ju skratta åt det men när man var i situationen var det sjukt obehagligt. Han härja och skrek och muckade med personalen och jag tänkte bara att jag vägrar sitta här med mitt barn framför den här idioten i nästan sex timmar. Det slutade med att dom vart avkastade av planet och fick inte flyga med. Puuh så skönt. Så istället så vart vi hänvisade till dras platser för att vi hade Amy Stella så vi fick mer plats. Så skönt. Och nej det låg inget kött på platserna.

Allt gick bra på flyget. Amy Stella var så himla duktig. Hon sov mest och resten av tiden charmade hon alla.

Väl framme i Lanzarote har vi bara chillat, solat, badat och myst och bara haft det allmänt skönt. Det har vart helt perfekt väder för att åka med en liten första gången och hon har vart så duktig. Inga problem alls.

Vi har helt enkelt haft en superskön semester. Men jag ska erkänna att det var skönt att komma hem till sin egen säng.

Här kommer ett litet bildregn:trötta tjejer...

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Martina,
Åh vilka härliga bilder 😍 Älskar den på mini när hon håller er i handen! Så fin! Och du är fin, ni är fina hela högen 😍
fabrettomartina.blogg.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Åh tack fina du ❤️
nouw.com/louiseanderssons