La Provencale Bio!

Inlägget innehåller adlinks

Nu har det kommit ett nytt ekologiskt hudvårdmärke på marknaden. La Provencale Bio. Ett franskt hudvårdsmärke med med ekologiskt certifierade produkter som innehåller ekologisk olivolja från provence. Jag är riktigt nyfiken på att testa dessa produkter. Dom är ekologiska, har snygga förpackningar & riktigt bra priser.
....................................................................................
Hydrating shower gel
LA PROVENÇALE BIO fuktgivande duschgel är berikad med ekologiskt certifierad olivolja från Provence, med alla dess fantastiska egenskaper, och hjälper till med att rengöra och friska upp huden. Gelen löddrar lätt vid användning och efterlämnar huden med en diskret, blommig doft för en behaglig och avslappnande känsla.
Eftersom formulan är av naturligt ursprung kan den vid lägre temperaturer tjockna och bli vitare. Detta påverkar inte produktens effektivitet.

Oil of youth night serum
LA PROVENÇALE BIO har utvecklat Oil of Youth Nattserum för att tillföra näring, göra huden slätare samt väcka huden till liv. Varför kommer du att älska den?
Vårdar huden natt efter natt för en utvilad, slätare och mjuk hud på morgonen. Trötthetstecken reduceras och huden ser mer strålande och ungdomlig ut.

Balm of youth anti age night creme
LA PROVENÇALE BIO har skapat Balm of Youth Anti-Age nattcreme för att tillföra näring och stärka din hud. Cremen har en unik formula som är berikad med ekologiskt certifierad olivolja som är rik på E-vitamin och antioxidanter.
Varför kommer du att älska den?
För den fylliga konsistensen: Cremen smälter in i huden och tillför intensiv näring utan att lämna fettfläckar på kudden.
För dess hudvårdsfördelar: Medan du sover hjälper cremen till att stärka hudbarriären och dina ansiktsdrag ser utvilade ut på morgonen.
Dag efter dag får huden näring, blir mer strålande samt känns behaglig och mjuk.
Färg och konsistens kan variera. Detta är helt naturligt och beror på produktens autentiska formula. Detta påverkar inte produktens effektivitet.


Creme of youth anti wrinkle day creme
LA PROVENÇALE BIO har utvecklat Cream of Youth Anti-Wrinkle ansiktscreme för att återfukta huden, revitalisera och reducera rynkor. Cremen har en unik formula med 3X mer polyfenoler och ekologiskt certifierad olivolja från Provence.
Varför kommer du att älska den?
För den fylliga konsistensen: Cremen smälter in i huden och absorberas snabbt utan att lämna en oljig känsla på huden.
För dess hudvårdsfördelar: Cremen bekämpar effektivt rynkor: Huden återfuktas omedelbart och känns fastare. Dag efter dag reduceras fina linjer och rynkor. Huden blir mer strålande och känns slätare.
**Jämfört med vår klassiska Cream of Youth Anti-Age Day.

Mask of purity cleansing face mask
LA PROVENÇALE BIO har utvecklat Mask of Purity som är berikad med ekologiskt certifierad olivolja och vit lera för att rengöra och göra huden jämnare. Masken avlägsnar skonsamt talg och orenheter som kan täppa till porerna utan att torka ut huden.

Nourishing pomade hand creme
Handcreme som är berikad med ekologiskt certifierad olivolja för att tillföra händerna intensiv näring och göra dem mjuka och behagliga.LA PROVENÇALE BIO har skapat Nourishing Pomade Hand Cream för att tillföra händerna intensiv näring och göra dem mjuka och behagliga. Den unika formulan är berikad med ekologisk olivolja från Provence och har en fyllig, krämig och skyddande konsistens som sveper in dina händer i en diskret, blommig doft.

Creme of radiance hydrating face cream
LA PROVENÇALE BIO har utvecklat Cream of Radiance fuktgivande ansiktscreme för att återfukta och framhäva hudens lyster. Cremen har en unik formula som är berikad med ekologiskt certifierad olivolja från Provence.
Varför kommer du att älska den?
För sin lätta och behagliga konsistens: Cremen smälter in i huden och absorberas snabbt utan att lämna en oljig känsla på huden.
För dess hudvårdsfördelar: Huden återfuktas perfekt, känns len som sammet och strålar av naturlig skönhet.


24 H fresh deodorant
24H Deodorant Fresh har en behaglig doft av tvål från Marseille och skyddar effektivt mot svett i 24 timmar. Efterlämnar huden med en fräsch och behaglig doft.

Balm of radiance nourishing face creme
LA PROVENÇALE BIO har utvecklat Balm of Radiance närande ansiktscreme för att lugna och skydda hudbarriären samt framhäva hudens lyster. Cremen har en unik formula som är berikad med ekologiskt certifierad olivolja från Provence.

Produktinfo & länkar från Lyko.se

Gillar

Kommentarer