Köpstopp 2020!

Kommer ni ihåg att jag körde en No Buy November? Det gick iallafall jättebra. det enda som jag shoppade var en ny bilstol till Stellis & det var för pengar som hon fått i födelsedagspresent & så blev det lite grejer till mitt makeup kit. Sprayflaskor & sprit till rengöring osv. Sånt som jag helt enkelt va tvungen att köpa. Och jäklar vilken skön känsla det var att verkligen tänka efter & att se att pengarna räckte så mycket längre & att slippa ångesten av att se pengarna sina iväg. Så jag har bestämt mig för att 2020 blir det köpstopp. Dock med några undantag.

Såhär tänker jag!

Jag ska investera i en symaskin. För då kan man sy om saker man kanske tröttnat på & laga saker.

Jag får köpa saker second hand men med eftertänksamhet.

Jag får köpa om det är något barnen absolut behöver men då försöka hitta det second hand i första hand.

Om jag mot förmodan skulle behöva nya underkläder är det okej men jag har precis köpt nya så jag borde klara mig hela året, samma sak när det kommer till skönhetsprodukter. Är det något som är helt slut så fine då får jag köpa en ny.

Jag ska sluta med allt onödigt snacksande & cola light drickande. Vill inte ens veta hur mycket jag lägger på cola light. Jag får absolut dricka nån ibland men inte dagligen som det ser ut nu.

Börja göra matlistor & storhandla. Mycket onödigt shoppande händer när man är & handlar i mataffären. Jag vill alltid testa allt nytt & det slinker så lätt med massa onödiga varor. Men nu är det stopp på det.Varför vill jag ha köpstopp?

För att jag vill köpa hus. Jag vill spara pengar för att köpa ett hus. Så enkelt är det. Sen så känns det bara så himla onödigt att man ska jobba som en idiot & så lägger man pengarna på skit.


Puh.. Wish me Luck!Har ni haft köpstopp/kommer ni ha köpstopp?

Hur gick det? Varför vill ni ha det?

En målbild. Mitt egna solrosfält vid mitt egna hus.

Gillar

Kommentarer

BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Grymt mål och jag önskar dig stort lycka till. Jag hoppas att din dröm kommer att bli sann inom en snar framtid. Jag har haft köpstopp under vissa perioder och kommer snart köra på en low-buy igen och kanske till och med en no-buy (har inte bestämt mig än). Vill också köpa hus inom några år men pga studier och deltidsjobb, så kommer det inte vara aktuellt inom den närmsta tiden.
nouw.com/blubbbeauty
louiseanderssons
louiseanderssons,
Tack ❣️ Lycka till du med ❤️
nouw.com/louiseanderssons
MartaKristin
MartaKristin,
Wow vad du är duktig! Funderar själv på att ta en månad detta år med köpstopp, det är ju så himla bra! 🙌😊
nouw.com/martakristin
louiseanderssons
louiseanderssons,
tack 😅 do it 😃🙌🏻
nouw.com/louiseanderssons
lindholm
lindholm,
Grymt, stort lycka till!! Matplanering är guld, utan det hade jag varit totalt pank sen länge! Tips är att påbörja en mapp, rktig eller på datorn, där du sparar recept som är favoriter, för dom dagar/veckor som fantasin tryter 😊
nouw.com/lindholm
louiseanderssons
louiseanderssons,
Tack ❣️ Åh tack för ett toppen tips 👌🏻
nouw.com/louiseanderssons
mammagiuly
mammagiuly,
Vi har testat matplanering många gånger.. Slutar. Ändå med att vi spontan handlar. Men NU så har vi frysrens. Det som finns äts! 😂
nouw.com/mammagiuly
louiseanderssons
louiseanderssons,
Haha blir lätt så 🙈 men det är ju skit smartz vi har dock en liten frys så de går lätt att tömma den 😂
nouw.com/louiseanderssons