Kicks Beauty Limited Edition Festival Collection!

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

För någon vecka sen var jag på lanseringseventet av Kicks Beauty Festival Collection. En Limited Edition kollektion med produkter perfekt inför sommarens festivaler. I kollektionen hittar man face jewellry, ögonskuggspalett, highlighter & tre borstar vars skaft ser ut som stenen rosenkvarts.
Inlägget från när jag var på eventet hittar ni HÄR.

Limited Edition Festival Collection Highlighter 149:-
En universell highlighter som ger härlig lyster utan att lämna glitterpartiklar på huden. Lätt att applicera. Highlightern tillhör en limiterad kollektion där designen på paletten har inspirerats av sommarens alla festivaler och gnistrande kristaller.

Limited Edition Festival Collection Eyeshadow Palette 279:-
En ögonskuggspalett med 10 stycken ögonskuggor. Innehåller en blandning av varma och kalla toner med både matt, metallic och shimmer effekt. Skuggorna är otroligt lättarbetade och sitter bra på ögonlocket. Paletten tillhör en limiterad kollektion där designen på paletten har inspirerats av sommarens alla festivaler och gnistrande kristaller.

Limited Edition Festival Collection Face Jewellery 69:-
Skapa den perfekta fest-looken med KICKS Beautys glittrande, självhäftande ansiktsdekorationsstenar. Förvaras oåtkomligt för barn. Får ej förtäras.


Limited Edition Festival Collection Cheek Brush 149:- Den vinklade borsten är utformad för att lätt applicera rouge på kindbenen så att de på ett enkelt sätt markeras. Gjord av syntetiskt hår.

Limited Edition Festival Collection Powder Brush 179:-
Denna mjuka borste av extremt hög kvalitet är utvecklad för att ta upp den rätta mängden puder för att ge en jämn och naturlig finish. Gjort av syntetiskt hår.

Limited Edition Festival Collection Large Eyeshadow Blending Brush 119:-
En blendingborste för ögonskuggor i en större modell som gör det enkelt att blanda ut färgen på ett mjukt sätt utan skarpa linjer. Gjord av syntetiskt hår.

................................................................................................................................................
Just nu har KICKS.SE 15% rabatt på allt med koden KICKS15 så klicka gärna på länkarna ovan om du vill shoppa kollektionen.
..............................................................................................................................................

  • Smink

Gillar

Kommentarer

BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Den kollektionen är så fin!!!
nouw.com/blubbbeauty