Kaskadspyor & tårar!

Hej på er. Det var några dagar sen jag uppdatera nu. Jag sa ju att det skulle bli dåligt under helgen pga att jag inte hade med min dator, det var väl halva sanningen. Jag kan lika gärna uppdatera från mobilen. Om sanningen ska fram så har jag den senaste veckan känt mig lite ledsen. Ledsen & matt. Varför behöver vi inte gå in på men det börjar kännas bättre nu efter några gråt stunder. Det är rätt skönt att gråta ibland. Det är precis som att allt sköljs ut då.

Helgen var iallafall jättemysig. Vi firade pappa som fyllde 50. Åt god mat & fikade. Jag och Amy Stella sov över hos Erik. Alltid lika mysigt. Det mysigaste är att då får jag och Amy Stella en 180 säng för oss själva haha. Sorry H.

Och idag ville jag pigga upp mig med lite shopping så vi drog till Mall of Scandinavia. Har ni vart där nån gång? Alltså va på toan där idag. Var den sjukaste toan jag sett. As fräscht. Skit stora speglar och vet ni, när jag lyfte på arslet från toastolen då spolade den av sig självt!!! satt tydligen nån sensor på väggen. Det krävs inte mycket för att imponera på mig hör ni. Nu låter det som att jag aldrig vart där innan men jag har vart där några gånger men aldrig toaletten därav mitt hyllande av deras toaletter haha. Annars är ju bästa butiken Disney Store. Man får London vibbar. Amy Stella valde en mugg där inne. Alltså hon vart helt cray av den. Hon vägrade släppa den. Vi fick inte röra den haha. Jag förstår henne för den va jättefin.
Blev lite shopping både till mig & Amy Stella. Så klart.

Det har vart en supermysig dag fram tills nu på kvällen. Jag la Amy Stella och hon somnar och efter en stund börjar hon hosta. Hon får världens hostattack och vaknar & gråter och ropar mamma mamma mamma. Jag lyfter upp henne och hon börjar kaskadspy. Över hela mig, hela henne och våran säng. Lilla älsklingen. Så det var bara att hoppa i badet och börja om med nattningen. Nu sover hon så gott här bredvid mig. Och hoppas hon sover gott hela natten.

Puuh. Dax för mig också att sova.

godnatt!Gillar

Kommentarer

jessis
jessis,
sabinahoglund
sabinahoglund,
<3 fina ni! hoppas hon mår bättre nu
nouw.com/sabinahoglund
louiseanderssons
louiseanderssons,
❤️ tack det gör hon ☺️
nouw.com/louiseanderssons