Kärleksförklaring & girlsday

Den här veckan har verkligen swishat förbi snabbt. Har knappt hunnit tänka. Och då var jag ändå ledig tis-ons från skolan. Har haft två intensiva dagar i skolan tors-fre eftersom vi skulle göra arr till bröllop. Riktigt kul. Och resten av tiden den här veckan har jag bara vart med familjen. Min underbara familj. Jag blir så ställd när jag hör folk prata om sina partners och om hur dom vägrar göra det ena med det andra, hjälper aldrig till, lagar aldrig mat osv. Då tänker jag bara FYFAN vad bra jag har det. Vilken jäkla bra man jag har. Ja håll i er nu för nu tänker jag fan skryta. Han är så jävla snäll. Utan att vara för mesigt snäll. Jag tror jag ALDRIG har hört han klaga om nått. Och vi båda delar upp allt. Ibland lagar han mat, ibland jag, ibland tvättar han, ibland jag. Vi delar på allt i princip lika. Och sen att han är vääääärldens bästa pappa också. Dom två har verkligen ett speciellt band. Korvis går runt här hemma och säger bappa bappa bappa hela långa dagarna. Och ni skulle se H's ögon när han ser henne. Det är precis som att dom glittrar och det är nästan som att kärleken ligger som ett os runt om honom. Första dagen han lämnade henne på dagis själv så kom han hem och grät. Förlåt för att jag berättar det H men det var så gulligt!

Kommer ihåg att alla tyckte jag va så kräsen när jag va singel. Ja vet ni varför? För jag väntade på den bästa och honom fick jag!

Här skulle jag berätta om min vecka och så blev det en liten kärleksförklaring i stället. Så kan det gå. Idag är det iallafall GIRLSDAY. Jag, sis, Almis, Ronja & korvis ska dra ut på äventyr medans H ska på skäggträff. Skoj.

Vad ska ni hitta på i helgen?

Gillar

Kommentarer

Ironbay
Ironbay,
❤️❤️ Finaste ni!
nouw.com/ironbay
Caroline ,
Åh ni är så jävla fina! Älskar er ❤️
www.instagram.com/abeautydalliance