Julkalender & ont i hjärtat!

Hej på er!
Söndag & 1 december & dessutom första advent. Eller jobbsöndag som det är för mig. Klockan är 05.26 & jag är på väg till jobbet. Hemma har jag två barn som bara vill vara med sin mamma. Den lilla grät hysteriskt när jag gick & den stora blir bara arg & säger att hon inte vill att jag ska åka. Det gör så ont. Jag vill vara hemma med dom. Tända första ljuset. Titta på första avsnittet av julkalendern & bara mysa. Men jag måste jobba. Aj mitt hjärta. Men i januari är Hampus går H tillbaka till jobbet & då kommer jag kunna fokusera mer på skolan & dra ner på jobb & vara mer med barnen.

Och på tal om julkalender så drar ju min egna igång igen för tredje året i rad. Jag hade faktiskt först tänkt strunta i det för det redan är så mycket med allt. Men jag vill verkligen ge tillbaka till alla som följer mig. Det är så kul. Och jag är så tacksam för alla företag som är med på det här. Så glöm inte kika in min instagram. Jag heter samma sak där som här louiseanderssons.se .

Hoppas ni alla får en fin första advent ❤️

Gillar

Kommentarer

Jenny Pettersson.
,
Skickar en stor kram åt dig !!
Caroline
,
förstår känslan! Så jobbigt!
Massa kramar ❤️
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
En stor kram! <3 Och din julkalender är fantastisk! <3
nouw.com/blubbbeauty
louiseanderssons
louiseanderssons,
Tack bästa du ❤️
nouw.com/louiseanderssons
iminunikahjärna
iminunikahjärna,
Förstår det, men när du är hemma så får de kvalitetstid o mycket kärlek, det vet jag! Mommo kommer som lite "stand-in" snart! ❤️❤️❤️
nouw.com/iminunikahjärna