Jag är så jäkla flummig!

Idag var jag ju som sagt på jobbintervju. Jag mötte upp mamma i Liljeholmen så hon kunde ha Amy Stella under tiden. Och hur gick intervjun då? på en skala mellan 1-5 skulle jag säga 2. Alltså jag är så flummig. Jag fattar verkligen om jag inte får jobbet haha. Jag bara svamla och hade svårt att hitta orden. Well well det är alltid bra att göra lite intervjuer så man blir varm i kläderna igen efter mammabubblan.

Efter intervjun drog vi till Hs jobb och käkade varsin mumsig halloumi ceasarwrap. Så gött. Och så kikade vi lite i good store. Sen åkte vi hem och jag hjälpte mamma att fixa med hennes blogg, Länkar såklart till den när hon börjat uppdatera :)


Gillar

Kommentarer

caroline,
åhhh så gott!!
www.carrostyle.devote.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
8barnochfru
8barnochfru,
Ser jätte gott ut! 😋
nouw.com/8barnochfru
louiseanderssons
louiseanderssons,
Väldigt mumsigt 😁
nouw.com/louiseanderssons
jessis
jessis,
Men åh vart jobbar han?? ser asmumsigt ut!! Det gick nog bra ändå(håller en tumme). Är det liknande jobb som du haft tidigare?

Förresten jättenyfiken på om du springer runt med en "riktigt" kamera för alla fina bilder?? Omg skulle aldrig palla 😂😘
nouw.com/jessis
louiseanderssons
louiseanderssons,
På Taylor & Jones i Hornstull gallerian 😊 nej inget inom vården. Är inom handels. Vad klassas som riktig kamera? Hahaha det är en digitalkamera. Mår dåligt när jag lägger upp mobilbilder för det är så dålig kvalle. Men jag springer inte runt med en systemkamera 😊 utan en liten digitalkamera som får plats i jackficka 😊
nouw.com/louiseanderssons
jessis
jessis,
Oriktig kamera som i iphone 😂 Handels är böst 👏👍 Carlings??
nouw.com/jessis
louiseanderssons
louiseanderssons,
Det är en riktig kamera 😂 men en liten. Alltså inte en systemkamera. I know. Bättre löner, bättre ob, bättre vilkor ja bättre allt ☺️ hehe näj inte Carlings faktiskt.
nouw.com/louiseanderssons