Ida Warg Beauty Instant Self Tanning Mousse Extra Dark!

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

Förra året lanserade Ida Warg Beauty deras Instant Instanat Self Tanning Mousse i Medium Dark & nu lanserar dom Instant Self Tanning Mousse i Extra Dark. Den här busen är extremt lätt att använda då den är färgad & du ser exakt vart du applicerar. Så är du nybörjare rekommenderar jag den här starkt. Dessutom doftar den så gott! Jag skulle beskriva doften som tropisk ananas. Jag vill ha den doften som body mist (fixar ni det Ida Warg Beauty?!?). Den doftar verkligen solsemester. Och det är väl exakt den känslan man vill ha när man busat sig? Svar JA!
Dom har dessutom lanserat en helt ny tanning mit med sömnlös kant för att få en perfekt applicering.

Jag har jämfört båda färgerna & jag kan inte bestämma mig vilken jag gillar bäst. Så oavsett vilken du köper så vet jag att du kommer bli så nöjd.

Ida Warg Beauty Instant Self Tanning Mousse Extra Dark

Instant Self-Tanning Mousse Extra Dark är en färgad mousse med tropisk doft som ger dig en solkysst hud på direkten. En lättanvänd, snabbverkande brun utan sol-mousse med 100% vegansk formula. Moussen är krämig, lättanvänd och perfekt för dig som vill ha enkel applicering och ett snabbt synligt resultat. Innehåller DHA som fortsätter utvecklas under 12 timmar. 100% vegansk. Cruelty free.

Ida Warg Beauty Instant Self Tanning Mousse Medium Dark

En färgad mousse med doft av sommar som ger dig en solkysst hud på direkten. Moussen är lättanvänd och perfekt för dig som vill ha enkel applicering och ett snabbt synligt resultat. Passar alla hudtoner.
Återfuktar i 48 timmar. 100 % vegansk!

Ida Warg Luxurius Tanning Mit
Lyxig handske med sammetslen finnish och sömlös kant för en perfekt applicering av brun-utan -sol produkt.

Ni får 20% rabatt genom att klicka på länkarna!

Har ni testat någon av Ida Warg Beautys brun utan sol?

FÖRE EFTER

Efter att ha haft på den i sex timmar & duschat.

Gillar

Kommentarer