Hur du kan inreda annorlunda ytor & rum med posters!

Reklam för Poster Store

Som ni bör veta vid det här laget så har jag ett stort intresse för inredning. Det har hänt lite grejer hemma hos oss inredningsmässigt. Jag har nämligen klickat hem några posters & ramar ifrån Poster Store. Poster Store har massor av vackra posters till ditt hem . Det finns flera olika kategorier att välja mellan. Är du ute efter något till barnrummet kanske? eller texttavla med ett härligt peppande quote eller kanske nostalgiska vintage posters? Alla Poster Stores posters är tryckta på FSC-miljömärkt papper för ansvarsfullt skogsbruk & deras tryckerier & all produktion av deras poster har Nordic Swan Ecolabel vilket är en av dom strängaste miljömärkningarna i Europa. Poster Store grundades 2014 av Oscar & Tobias Renlund i Stockholm. Deras vision var att konst ska vara för alla, att vackra saker inte behöver vara dyra. Dom erbjuder posters & ramar av hög kvalitet i olika stilar. Mönstrerna är gjorda av deras egna designers & samarbete med kända konstnärer från hela världen. Ramarna finns i flera olika variationer & har akrylglas i stället för vanligt glas som gör att den blir lättare & okrossbar men samtidigt lika kristallklart.


Med min kod louiseandersson30 får du 30% rabatt på posters
(ej selection posters & ramar).

Giltig till 31/7-2019


Jag tänkte visa hur jag inrett kanske lite otippade ytor med posters. Vi börjar med dom minst otippade. Nämligen ovanför sängen där vi länge haft den här pinnen hängandes med diverse grejer. Jag har länge känt att det saknats något mer. Så när jag såg dom här posterna så kändes det klockrent. Jag har ju i flera år drömt om både en Van & att lära mig surfa. Nu drömmer jag inte bara utan får som en daglig affirmation genom att kolla på posterna varje dag. Hur bra?
Surf Van Poster 50x70
Surfboard Poster 50x70
Ekram 50x70

Nu kommer ett lite mer otippat ställe att kanske sätta upp tavlor på. Balkongen! Varför har inte fler tavlor på balkongen? Kolla bara hur snyggt det blir. Här ville jag plocka upp det gröna i växterna & hur gör man inte det bättre än med tavlor med just växter? Och så med dom snygga ekramarna till. Så himla fint. Men glöm inte att ta in tavlorna under natten & om det börjar regna.
Arecaceae Leaf Poster 30x40
Monstera Leaf Poster 30x40
Ekram 30x40

I den här delen av lägenheten har vi vår högtalare. Musik är konst. Och ja på tal om konst. Jag blev helt förälskad i den här postern på Frida Kahlo. För er som inte känner till Frida Kahlo så var hon en Mexicansk konstnär. Så detta kändes som en given plats för henne. Den får mig att tänka på Mexico vilket jag har en stor förkärlek till.
Frida Poster 30x40
Ekram 30x40

Dom har inte bara ramar utan även sånna här poster hangers som jag tycker gör sig så himla bra i köket. Kolla vad fint det blev med den här örtpostern & till våra hyllor. Så himla snyggt. Och varför inte bara hänga den mitt i hyllan? Tycker det blev superbra. Lite otippat men mycket snyggt.
Herbs Poster 21x30
Poster Hanger 22 cm

Nu kommer sista lite otippade stället. Vi har en stor svart tråkig ytterdörr. Men man kan ha magneter på den. Så jag tänkte, varför inte piffa upp den lite. Här valde jag lite härliga texter & quotes som man kan läsa när man är på väg ut genom dörren. Perfekt!. Ja menar vissa dagar behöver man påminna sig själv om att "Inhale, Exhale". Am I right? haha. Fast det viktigaste. Do more of what makes you happy.
Feelings Poster 21x30 Surfers Wave Poster 21x30
Cactus Poster 21x30
Do more of what makes you happy Poster 13x18
Inhale Exhale Poster 13x18

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Den med palmen var riktigt fin 😃 Jag har också posters från dem 😃
nouw.com/jenniferofhbg
louiseanderssons
louiseanderssons,
eller hur 😍👌🏻
nouw.com/louiseanderssons
Ironbay
Ironbay,
Malin - Gratisprinsessan,
Så fint ni har det! 😍 Jag gillade postern med Frida Kahlo mest 😄
gratisprinsessan.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Tack ❣️ Visst är den fin 🙈
nouw.com/louiseanderssons
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Alltsåååå så fint och det passar ju så in i ert hem! <3
nouw.com/blubbbeauty
louiseanderssons
louiseanderssons,
Malin Tilja,
Så mysigt! Jag älskar verkligen gröna växter. Det gör så mycket:)
malintilja.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
verkligen 😍👌🏻
nouw.com/louiseanderssons