Hollywood!

Nu har vi gjort Hollywood. Första kvällen drog vi ner på Hollywood blvd som ligger bara ett kvarter från hotellet. Vi käkade på ett ställe som heter Mel's drive in. Mysigt 50-60 tals diner med god mat. Vi gick en sväng på Boulevarden innan vi drog oss tillbaka. Och jag måste bara säga att den gatan är sjukt överskattad. Det är ruffigt område med stjärnor på gatan som sitter huller om buller. Folk röker det ena & det andra överallt (& då menar jag överallt! Inget smygande här inte), folk är dåligt utklädda i fula dräkter & så är det försäljare som säljer finger spinners överallt! Jag ska vara ärlig & säga att jag tyckte de va obehagligt att gå där. Speciellt med Amy Stella. Turistfälla delux. Dålig sådan. Rekommenderas ikke! Däremot rekommenderar jag vårt hotell. Vi hängde i poolen hela dagen går & det var såå skönt. Idag drar vi vidare närmare flygplatsen innan det är dax att dra till Mexico på måndag.

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Jag kan verkligen hålla med om att gatan och området är överskattat. Stjärnorna är utspottade all over the place. Om du syftar på att folk röker tex weed öppet så har jag för mig att det är lagligt i Californien nu. Så då är det ju inte så konstigt tänkte jag.
louiseanderssons
louiseanderssons,
Ja jag tror det är lagligt, fortfarande inte mysigt att gå runt med sitt barn bland folk som röker på. Var även annat som röktes. 😫
nouw.com/louiseanderssons
Linda,
Gud så härligt 😃
lindaviktoria.se
louiseanderssons
louiseanderssons,