Hemma hos oss!

Ni är några stycken som har velat sett hur det ser ut hemma hos oss. Så jag tänkte att vi börjar på ett hörn i köket. Vi har ett ganska litet kök & andra sidan av det är inte så mycket att se då det bara är en spis & diskmaskin i princip.

Såhär ser själva matdelen ut. Bordet är från en bortskänkes sida & jag vill verkligen ha ett nytt. Varför kommer ni se på nästa bild. Stolen till vänster är loppisfyndad & den svarta följde med bordet. Tavlan är från granit, hyllorna från Ikea som jag har betsat mörkare. Dom virkade gardinerna hittade jag på ett loppis i Nyköping för ynka 50:-. Jag älskar dom.

Här ser man matbordet. Dom som hade det innan hade bara målat ena halvan (går att fälla ut så de blir större) men jag tyckte den svarta sidan va kladdig så jag vände på det så de fick bli lite svart & lite träfärgat. Amy Stellas matstol är även den från loppis.

I fönstret står lite burkar jag fått av pappa som jag tror kommer ifrån hans farmor. Sockerkaksformen, vågen, den vita krukan aloe veran står i & vasen rosorna står i är från loppis & den vita emalj krukan den spanska pepparen står i har Hampus hittat i soprummet på sitt förra jobb.

Teak bricka, skål & sockerskål från loppis, & kamel mamma köpt på nån resa när hon va ung.

Lite kok & öl böcker. Hornstull ölen gul snö.. Den blir man sugen på va ;) haha. Ostbricka från loppis.

Tavla från granit. Marmorbricka, ljuslyktor & saltkar från loppis.

Fina rosor jag fick av syster.

Vill ni se mer från vårat hem så lämna en kommentar i kommentarsfältet!

Gillar

Kommentarer

Amanda,
Så mysigt! vill också se mer 😃
amandalindstrom.vimedbarn.se
rijosefine
rijosefine,