Helgen som vart & veckans planer!

I fredags blev vi hembjuda till nya bekantskaper som bor ca 10 min bil ifrån oss. Vi blev bjuda på tacos & hade en riktigt mysig kväll. Tyckte vi klickade så jäkla bra. Vi har sagt att vi måste hänga snart igen. Sen på lördagen blev det loppis & plantagen. Hittad ett gammalt dockhus för 50:- & en burk & två jeansskjortor. Och på plantagen blev det en till monstera monkemask. Syster med familj hakade på & vi avslutade dagen med en semmelfika innan dom åkte hem & vi kolla såklart som alla andra på mello. Jag tippar alltid fel vinnare. Haha. Och igår söndag jobbade jag. Det var kul. Jag va dock nervös över att jag inte skulle komma ihåg nånting & ja de blev lite stopp i hjärnan när kassan skulle räknas men annars gick det bra. Däremot höll mina boobs på att sprängas så som tur va kom H med kidsen till gallerian så Bonnie Lou kunde äta lite innan vi åkte hemåt.

Inatt är jag & tjejerna själva för Hampus är på utbildning med jobbet. På torsdag ska jag eventuellt på ett event & till helgen är det kalas hos lillebror på lördag & sen jobb igen på söndagen. Annars inga speciella planer för veckan.

Vad har ni gjort i helgen & vad har ni för planer för veckan?

Gillar

Kommentarer

Annica,
Vi tog det bara lugnt i helgen. Mello självklart i lördags. Hahaha jag kommer faktiskt inte ihåg vad vi gjorde mer så förmodligen inget speciellt.

Denna vecka blir lugn, jag skall försöka att bara vara och inte planera något. Mår si så där just nu. Men vad gör man på lördag när det inte är någon mello???
www.daretobeyou.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Ja jag förstår ❣️ Haha ja bra fråga 🤔
nouw.com/louiseanderssons
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Mysigt och kul med event! <3 Helgen blev väldigt lugn, massa serier. Denna veckan är och har varit full med stressmoment, NP i skolan så kräver extra mycket av min närvaro och fokus, känner mig smått misslyckad emellanåt.
nouw.com/blubbbeauty
louiseanderssons
louiseanderssons,
Du är inte misslyckad! ❤️
nouw.com/louiseanderssons