Helgen i bilder plus veckans skolarbeten!

Hej hörrni!
Nu kommer ännu en "helgen i bilder". Men jag har en fråga. Gillar ni den typen av inlägg eller förstörd den helhetsintrycket av bloggen? Jag tänker eftersom alla dom bilderna är fotade med mobilen & alla andra tar jag med kamera. Jag älskar snygga bilder men kan ibland också tycka att det är roligt med "verkliga" bilder om ni förstår hur jag menar. Vore jättegulligt om ni kunde svara. Va ärlig! Jag kan ta det.

Puss

Jag & Hampus spelade in ett youtubeklipp ( som jag hoppas ni redan har sett annars hittar ni det HÄR ) & på lördagen åkte vi till MOS ( Mall of Scandinavia).

Jag hittade en snygg jeans jacka på Zara. Tyvärr hade sen fult tryck på ryggen så det blev inget köp. Men den va skön & fluffig inuti.

Hittade även dessa supersöta skor på Zara men dom fanns inte i korvis storlek tyvärr. Denna jeans klänning från h&m vart jag sugen på... hmm vill ha en jeansklänning till i sommar. Såå snyggt.

Vi va inne på Disney store & åt pizza

På söndagen spela vi in ett nytt youtubeklipp & åkte till centrum för att luncha & handla. Jackan jag har på bilden köpte jag föresten på lördagen på Gina för 250:-

Nu till veckans skolarbeten

Rolig vecka i skolan. Vi fick jobba mycket fritt. Jag gjorde en hög dekoration i oasis med tropiskt tema. Sen vart de lite buketter & mer arr i oasis.

Gillar

Kommentarer

Elin,
Jag har inget emot mobilbilder! De e kul med variation å se va du gör till till vardags... Eller helgdags i detta fall. So I like it!
Ääääälskar bombarjackan!! Kanske kommer å snor den! 😉
www.nouw.com/elinmoooe
louiseanderssons
louiseanderssons,
Tack 😘 hahahaa you know were to find it 😉
nouw.com/louiseanderssons
Elin
,
Jag gillart!
louiseanderssons
louiseanderssons,
Amanda ,
Älskar massa bilder! Så fin familj
amandalindstrom.vimedbarn.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Tack fina 😘💖
nouw.com/louiseanderssons
Sarah,
fina kläder och blommor
www.klarahs.blogg.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Blir roligare med lite blandat! 😊
nouw.com/blubbbeauty
louiseanderssons
louiseanderssons,