Helgen!

Fredag:
I fredags åkte jag & Alma & korvis till Andys lekland i Bromma. Jag har aldrig vart där förrut men det var riktigt bra. Direkt när man kommer in har dom byggt upp som olika små rum som tex, teater, pizzeria, bibblotek & bilverkstad. Korvis älskade bilverkstan & ville va där hela tiden. Sen var det restaurangen & sen kom man till själva leklandet med studsmattor, rutschkanor & gånger att klättra i. Korvis älskar rutschkanor & åkte flera olika. Hon hade så kul. Efter ca 2 timmar var det dags för lunch så vi gick & käkade på max & korvis somna ganska snabbt strax därpå. Sen hängde Alma med hem & vi bara chilla, kollade lite Youtube & käka godis tills mina bröder & Hampus kom. Och då gjorde jag en smarrig carbonara & grabbarna satt i köket & snacka datamaskiner & jag & Almis fortsatte chilla haha.

Lördag:
Hampus jobba så jag & korvis hade en chilldag hemma. Tog en långprommis på dagen & sen bara myste.

Söndag:
Familjemysdag. Vi drog till Täby för att korvis skulle få gå på bio för första gången! Innan bio käkade vi lunch på SOOK. Så smarrit. Vi delade på en tallrik med falafel & halloumi & en med kalvkebab. Korvis skötte sig jättebra på bion. Hon satt stilla & tittade i 1,5 timme & sen så somnade hon sista halvtimmen. Vi kollade på Vaiana. Alltså den va såååååå bra!! Har ni inte sett den så måste ni se den. Så fin, så bra musik & ja jag de kom en liten tår då & då. Vill se den igen nu! Efter bion handlade vi & åkte sen hem & bara tog det lugnt.

Vad gjorde ni i helgen?

Gillar

Kommentarer

fannybergman
fannybergman,
Falafeltallrik är livets mat, typ 😍
nouw.com/fannybergman
louiseanderssons
louiseanderssons,
Asså såå gott! 👌🏻
nouw.com/louiseanderssons
Elin
,
Milly var på den bion med min syster. Hon var helt frälst. Hon sa "jag ville gråta men då blundade jag tills det blev bra" 😄 Så nu har vi köpt en sån bok så vi får läsa den istället
louiseanderssons
louiseanderssons,
Haha men söööt😍 ja asså den va såå bra! Har lyssnat massa på musiken från filmen också. Grym 👌🏻
nouw.com/louiseanderssons