Hela världen har stannat upp!

Hej på er!
Det var en hel vecka sen sist nu. Jag har inte vart så bloggpepp den senaste veckan. Det känns som att hela världen har stannat upp. I början på veckan frågade min syster mig hur jag tänkte kring allt med Corona. Jag svarade ”ska jag va ärlig så tänker jag knappt på det”. Två dagar tog det & sen va de som att de bara slog till. Överallt stod det om det, folk pratade om det vart man än gick, folk hamstrar hela affärer & fler & fler stänger ner.

Båda kidsen är förkylda så dom kommer få vara hemma tills dom har noll symptom (Ni som har kids vet ju att dom är ständigt snoriga nu så vet inte hur det kommer va hållbart men de är ju riktlinjerna just nu). Så får vi bara hoppas att allt vänder snart. Just nu tycker jag hysterin är sjukt läskig.

Hur tänker ni & hur mår ni?

Gillar

Kommentarer

Annica
,
Det är på tok för hyteriskt just nu. Var på Ica i helgen och det kändes som att kriget var på väg, folk var som galna och hyllorna ekade tomma. Jag har blivit satt i hemkarantän av jobbet även då jag inte är sjuk. Så nu jobbar jag hemma på obestämd framtid men hoppas verkligen på att skiten går över snart. Har jobbat hemma en dag och har redan möblerat om kontoret en gång. Hur skall detta sluta??
louiseanderssons
louiseanderssons,
Ja vet.. väldigt läskigt. Hahaha 😂 hela huset kommer få sig en renovering
nouw.com/louiseanderssons
lindholm
lindholm,
Jag vet inte riktigt, velar mellan lugn och mindre lugn typ. Går till jobbet som vanligt (har inga symptom) men undviker ex gymmet och går inte på stan särskilt mkt längre. Svårt att veta vart man ska dra gränsen, en balansgång helt enkelt.
nouw.com/lindholm
louiseanderssons
louiseanderssons,
Ja men precis. 🤔
nouw.com/louiseanderssons
Bunny Therese,
Det är inte lika utspritt här där jag bor som i tillexempel Stockholmsområdet. Antar att större städer drabbas lite mer. Tänker inte så mycket på viruset i sig utan mer vad det kommer ha för långvarig effekt på samhället vi lever i. Hade det blivit så här hysteriskt om inte sociala medier fanns, undrar jag?
bunnydrugz.blogg.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Förmodligen inte 🤔 ja här i sthlm märks det så tydligt överallt.
nouw.com/louiseanderssons