Happy Halloween!

Idag är det 31 Oktober aka HALLOWEEN!
Jag älskar ju allt som innebär att man får pyssla & fixa lite extra. Om ni läst mina inlägg om kidsens födelsedagar så förstår ni ju.. jag borde kanske vara partyplanner.. haha. Skämt o sido. Jag sa faktiskt till min mamma & syster " Alltså är jag Anna-Karin eller?". Anna-Karin är min moster & hon var alltid så duktig på att fixa kalas & göra saker för oss kusiner när vi va små. Det kunde vara allt från gröna & röda pannkakor till halloween till rutchekanor med såpa eller kalas med troll & prinsessor. Både mamma & syster höll med att ja, du är Anna-Karin. Iallafall vi firade Halloween lite tidigare. En lördag när vi alla va lediga. Jag köpte massa roligt pyssel & godis på jobbet. Kidsen fick en varsin tygpåse med klistermärken & en porslinlyckta i form av en katt om man kunde måla själv. Sen gjorde vi "blodpannkakor" som blev helt fail.. haha dom blev inte ens röda & dom föll sönder totalt för vi gjorde på havremjölk istället. Men dom blev goda iallafall. Just ja. Det roligaste var ju att jag & syster skickade iväg männen & kidsen till affären & pyntade allt & klädde ut oss & när dom kom tillbaka så skrämde vi dom. Hahaha dom blev så rädda men dom tyckte de va så kul också.

Firar ni Halloween?

Gillar

Kommentarer

Frozenvanilla
Frozenvanilla,
Kul, jag älskar Halloween och började pynta så fort det blev oktober! 😊
nouw.com/frozenvanilla
louiseanderssons
louiseanderssons,
Samma här 🙈🙌🏻
nouw.com/louiseanderssons
Karinsbeautyroom,
Jag firar inte Halloween utan är svensk traditionist och föredrar allahelgons dag när jag åker till kyrkogården och tänder ljus för att hedra de mina och minnas dem. Kanske är tråkig men så känner iaf jag, vet inte men är ju lite äldre och har inte växt upp med Halloween.
karinsbeautyroom.wordpress.com
louiseanderssons
louiseanderssons,
Jag förstår. Men halloween & alla helgon är ju olika saker 😃 halloween är ju alltid den 31 oktober så det är inte ens samma datum som alla helgons dag. Det är ju mest för barnen men jag tycker också det är lite kul 😍🙈
nouw.com/louiseanderssons