Grevinnans rum!

Under Hud & Kosmetik mässan kom jag i kontakt med Grevinnans rum. Man blev varmt välkomnad av ägarna till deras bås & det bjöds på polkagrisar (dom är från Gränna) & det doftade underbart ifrån alla deras tvålar som är som riktiga konstverk. Med mig hem fick jag tre härliga produkter.

Firming Body Oil
Vår absolut lyxigaste kroppsprodukt. Ekologiska kallpressade oljor fullproppade med vitaminer och i princip alla omega. Vi har vår ansiktsolja som har blivit succe och nu har efterfrågan varit enorm på en kroppsprodukt. Varsågoda! Vegan så klart.

Firming body oil är fullproppad med de lyxigaste oljorna. Havtornsolja, nyponfröolja, morotsolja, ringblomma, avokado, tistelolja, solrosolja, Vi har valt alla dessa uppstramande oljorna och doftsatt med äkta pepparmynta som är uppstramande även den samt med Lemon Verbena som ger energi och väcker kroppen till sitt bästa. Oljan passar även rosaceahud, psoriasis, eksem, stressad hud, normalhud. Solbränd hud blir blir lugn och får utsökt glow. Mjöliga ben och celluliter tackar för sig. Guld i flaska som du har glädje av dygnet runt. Några droppar i håret och du får även fina resultat där.

Applicera gärna på fuktig hud i cirklande rörelser mot hjärtat. Det går även bra att applicera på torr hud för ännu mera glow. Njut!

Saltvattentvålen No1
Vår utsökta handgjorda ekologiska Saltvattenstvål No:1. Innehåller förtvålad cocosolja, naturlig glycerin, Dödahavssalt, pepparmynta och citrus (litsea Cubeba).

Den är något utöver det vanliga. En rejäl bit på närmare ett kvarts kilo, med riktig tågvirke igenom. Du kan ha tvålen och simma med utan att den blir omöjligt hal. Du tar snöret runt handleden. Den fungerar utmärkt i alla typer av vatten. Salta hav, söta sjöar, regn, badkar, dusch mm. Vill man att det skall bli mycket lödder så kan man värma upp den i handen om det är kallare i vattnet du befinner dig i. Endast eteriska oljor som är ekologiska så klart och kallpressade liksom cocosoljan.

Hårinpackning
Vår utsökta hårinpackning med äkta Grenna pepparmynta och arganolja.
Grevinnans rums hårinpackning innehåller bara det bästa för ditt hår och din hårbotten.
Argan och pepparmyntsolja, balanserar och neutraliserar PH-nivån. Inpackningen lindrar klåda och ökar blodcirkulationen vilket gynnar en välmående hårbotten. Första hjälpen vid klåda i hårbotten. Inpackningen ger bästa förutsättningarna för en god hårväxt och ger glans, mjukhet och mindre torra hårtoppar. Ta en klick inpackning och fördela jämnt i håret. Låt verka 3-10 minuter. Skölj ur. Detta är en quick-fix för håret och hårbotten som du kommer att älska. Tips: massera in hårinpackningen i håret och har du möjlighet sitt i en bastu i några minuter och låt verka. Skölj ur och njut av ett underbart uppfriskat hår.

Har ni testat något ifrån Grevinnans Rum?

Gillar

Kommentarer

oliviamalm
oliviamalm ,
Gud vilken fin bild!!
nouw.com/oliviamalm
louiseanderssons
louiseanderssons,
Beatrixerixon
Beatrixerixon,
Super fin bild!! 😊
nouw.com/beatrixerixon
louiseanderssons
louiseanderssons,