Graham Hill lanseras i Sverige!

Det är inte ofta men ibland händer det att det slinker ner en event-inbjudan i inkorgen till lanseringar för herrprodukter & ärligt talat blir jag lika glad varje gång, för som ni vet har jag ju en skäggig karl här hemma som gärna testar nya produkter. Perfekt!

I måndags var jag inbjuden till Sverige lanseringen av märket Graham Hill. Graham Hill är en komplett herrserie med produkter för hårvård, hårstyling & skäggvård. Produkterna säljs på professionella hårsalonger.

För er som inte vet vem Graham Hill är (jag hade ingen aning) så var han en racerförare & tvåfaldig världsmästare i Formel 1. Han vann det 500 miles långa loppet i Indianapolis & 24-timmarloppet i Le Mans. Hittills har ingen annan förare lyckats vinna denna så kallade "Triple Crown".

Jag älskar verkligen när man tänkt på att ut i minsta detalj. Exempel så kommer designen till produkterna ifrån hans hjälmdesign som var blå. Varje produkt bär även namn från en sektion av de racingbanorna Graham Hill körde på.

På eventet var Damon Hill. Grahams son som även han är en framgångsrik racerförare. Efter presentationen av produkterna & bakgrunden till märket bjöds det på goda sliders, korv & annat smarrit. Dom hade även två barberare på plats för en quick fix.

Nu ska karln få sätta produkterna på prov. Ett separat inlägg om produkterna med produktinfo kommer.

Jag träffade härliga Platin (ni hittar hennes blogg HÄR ) . Min kamera balla ur så alla bilder på oss blev suddiga haha.

Alexander Fahlström är barberare & ambassadör för Graham Hill.

Jag & Platin. Foto av Katariina Mäkinen

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Roligt att ha blivit bjuden på event 😃 Inte hört om det märket förut faktiskt, kanske för att jag inte riktigt är i behov av det men superbra att det finns! <3
nouw.com/emmaengstrom
louiseanderssons
louiseanderssons,
Ja jättekul 😍
nouw.com/louiseanderssons