Gotland dag 1 & 2!

Dag 1.
I tisdags morgon tog vi bilen mot Nynäshamn. Vi åkte med den nya färjan & satt i barnsalongen. Perfekt för kidsen att få kunna springa runt utan att man ska var rädd att störa andra. Det var väldigt lite folk på båten överlag men de fanns några barnfamiljer så Stellis fick 3 nya kompisar direkt. Så dom där 3,5 timmen gick väldigt snabbt. Däremot kom vi på att vi glömt våra mackor hemma som vi skulle ha att fika med på båten.... så frustrerande. Jag HATAR verkligen att kasta mat. Så det kändes bara så dumt & onödigt. Men men de fick bli att köpa köttbullar & pannkakor på båten istället. Inte fy skam det heller.
När vi landade i Visby & skulle åka hem till Hampus mor så höll vi båda på att få hjärtsnurr & typ bajsa på oss... för hon bor innanför murarna & vi körde fel & kom typ in mitt i stan & sen dom där suuuuper smala gatorna. Som sagt.. ja tror jag fick 30 nya gråa strån. Men vi hittade fram tillslut. Vi styrde sen raka vägen mot Visby Ost & köpte kaltbach creamy & ramslökskorv som nästan blivit som en tradition när vi är här. Sen blev det ost 6 kex mys på kvällen.

Dag 2.
Sen vi upptäckte Surflogiet förra året så har vi längtat tillbaka. Så det blev en dag där. Solen sken men vindarna va kalla & ibland blåste de såpass att man blev blästrad av sanden. Men det är så fint där. Och var inte allt för kallt i vattnet så Stellis & farmor tog sig ett dopp. Och Stellis fick sig sin första smak av saltvatten hahaha. Hon höll på att "kräkas & spy". som hon själv sa. Vi hade med oss fika & myste där i nån timme. Nån gång skulle jag vilja åka dit mitt i sommaren & testa Glampa & supa (inte som i alkohol utan att åka sån bräda). Kvällen avslutade vi på Brooklyn Burger där jag tog en burgare med seranochips & avokado. Den va grymt god. Sen slocknade alla innan kl 22. När hände de ens sist?

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Ironbay
Ironbay,
Underbart❤️
nouw.com/ironbay
Annica,
Låter ju helt underbart! Har aldrig varit på Gotland men det står på min bucketlist, och nu även surflogiet!!
www.daretobeyou.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Ja du måste åka dit 😍🙌🏻
nouw.com/louiseanderssons