Goddess badbomb!

Ni borde ju veta vid det här laget att min favoritaktivitet är att bada haha. Jag ÄLSKAR att bada. Och ibland lyxar man till det med en härlig badbomb från Lush. Denna gång blev det Goddess.

Goddess Badbomb
En himmelsk doft av jasmin-absolut förför dig ner i de lila och silverfärgade strömmarna, medan mörkret från oud och fylligt sandelträ håller kvar dig där. De dyrbara ingredienserna lyfter ditt sinne och får dig att må som en riktig gudinna.

Allt eftersom de olika lagren löses upp och färgerna sprider sig i virvlar över vattnet händer något ljuvligt med din kropp. Dina muskler värms upp, ditt blod börjar pumpa och du kan känna din styrka stråla ut i armar och ben.

Legenden säger att Cleopatra badade i mjölk, men en äkta gudinna badar i smör. Rättvisemärkt colombianskt kakaosmör och sheasmör smälter ned i det krämiga vattnet, därefter mjukgörande gyllene droppar av arganolja för att bilda en helig treenighet av gudomlig återfuktning. Bakom sheasmöret och arganoljan gömmer sig berättelser om stärkta grupper av kvinnor i Ghana och Marocko. Inte svunna legenden om övermänskliga varelser, utan riktiga historier från verkligheten om att bygga samhällen och skydda naturen.

Tror du att gud är en kvinna?

Har ni testat Goddess?

Gillar

Kommentarer

Annica,
Å nu vart jag sjukt sugen på att ta ett bad! Älskar deras badbomber så denna skall jag absolut spana in nästa gång jag har vägarna förbi
www.daretobeyou.se
louiseanderssons
louiseanderssons,