Glossybox - Karl Lagerfeld + Model co

I reklamsamarbete med Glossybox

Jag har fått hem limited edition boxen med Karl Lagerfeld + Model co. Och WOW vilken box! Den är verkligen såå jag med alla klassiska makeup produkter. Boxen innehåller 6 produkter till ett värde av 1300:- men kostar bara 339:-. Så himla bra.
Innehållet i boxen är:
Lip Couture Lipstick Red
Detta matta, röda läppstift har en hög-pigmenterad & extra hållbar färg. den vårdande & krämiga formulan ger full täckning med matt finish för en kyssvänlig färg.
Lip Liner Red
Framhäv & definiera dina läppar med denna läppenna. Den mjuka vaxpennan skapar enkelt ett perfekt plut genom att ge illusion av naturligt, fylliga läppar.
Baked Blush Rose Pink
Lyxigt puderrouge som passar alla hudtoner & ger dig en strålande hy en varm lyster. Mikroniserande färgpigment ger huden ett naturligt glow som varar hela dagen. Be ready to dazzle & shine.
Long- Lasting Liquid Liner
Den här vattenresistenta flytande eyelinern har en tunn filttopp som ramar in ögonen på ett vackert sätt. Den är superenkel att applicera med tydlig precision för en exakt linje & sofistikerad vinge.
Lip Gloss Ramatuelle
Det härliga, högpigmenterade läppglanset levererar en krämig färg med en sidenlen känsla som håller hela dagen. Den smidiga applikatorn gör det enkelt att få läppglanset på plats.
Blush Brush
Den här multi-funktionella borsten med mjuka strån fungerar utmärkt för att applicera såväl bronzer & rouge som puder & skimrande produkter.

Vill du beställa hem den här fina Limited Edition boxen så kan du göra det HÄR!

Gillar

Kommentarer

beatricenyman
beatricenyman,
Vilken snygg och rolig box! Kanske ska ta och börja med glossybox igen! 😍
nouw.com/beatricenyman
louiseanderssons
louiseanderssons,
Eller hur 😍 det tycker jag du ska 😘
nouw.com/louiseanderssons