GÄSTINLÄGG FRÅN LILLASYSTER.

Söstra mi!

Jag vet egentligen inte var jag ska börja, jag vet bara att jag knyckte min systers lösenord för att jag verkligen ville säga något. Jag heter Caroline och är Louise lillasyster. Ni har nog sett mig figurera här i bloggen tidigare. Jag kände att jag ville göra något för att få ur mig allt jag känner inför att min systers stora dag äntligen är här, hon ska liksom gifta sig idag!

Tanken på det gör mig gråtfärdig. Min fina fina syster ska gifta sig, på precis det galna sätt som för mig är så självklart när det gäller henne. För det är precis det jag älskar så mycket med henne. Hon går alltid sin egna väg.

Louise,

Livet har inte varit lätt alltid och som vi har bråkat med varandra. Trots det så är du den som alltid ställer upp när det väl gäller. Du har alltid hejat på mig, stått upp för mig och torkat mina tårar när jag varit på botten och jag är så otroligt tacksam över att få kalla dig min syster. Stökiga år har fått oss att växa isär och växa samman och idag, trots att vi nu har våra familjer på våra håll, har vi ett band till varandra som är starkare än någonsin. Tack för att du aldrig viker från min sida och för att du är en ovärderlig moster till Ronja. Vi älskar dig så mycket.

Att få se dig där du är idag gör mig så otroligt stolt och lycklig. Att du hittade Hampus, världens finaste kille som älskar dig över allt annat och respekterar dig till 100%. Att ni gjorde mig till moster till den galnaste lilla skruttungen som jag älskar så högt. För mig är det självklart att ni var menade att vara tillsammans. Så nu vill jag bara skicka all kärlek jag har i mig till er. Även om vi inte är med er i fysisk form så finns vi med er i alla fall. Här kommer en rungande digital skål, grattis till livet ihop! Jag älskar er så!
/Lillasyster

Gillar

Kommentarer

sugkatt
sugkatt,
Åh, så himla fint!! ❤
nouw.com/sugkatt
Liv,
Så fint skrivet! All lycka till dom <3
livringstrom.se
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Fint skrivet! <3
nouw.com/blubbbeauty