Gästbloggare: Blousey!

Nu sitter jag här och ska försöka skriva ett gästinlägg på ett smidigt sätt. Jag har aldrig gjort det förut och jag vet ärligt talat inte hur jag ska börja. Hej Louise’s läsare, jag snor hennes blogg ett tag för att smyga in ett inlägg, hoppas att det är okej?

För att göra en lång presentation kort: Jag heter Ida, är 23 år gammal, bloggar också på nouw (länk) och studerar till grundlärare på heltid. Jag älskar att få vara kreativ, att få uttrycka mig i skrift och bild och att få måla. Dagböcker har jag ägt sedan jag var fem år gammal så det skulle bara vara konstigt om jag inte bloggade idag.

Jag är helt såld på sushi, är rödtott sedan 2014 och har min egen tolkning av alice i underlandet intatuerad som sleeve. Jag älskar barn och hur de tänker, hur de kan bygga upp en fantasivärld av ingenting och hur de utvecklas för varje dag som går. Det är därför jag har valt mitt yrke som grundlärare, inriktning fritidshem.

Något jag tänkt mycket på den senaste tiden är vilken makt bloggare har och hur lätt det är att vrida med verkligheten. Jag tror att det är ett viktigt ämne att prata om speciellt när sociala medier används av fler och fler yngre som kanske tror på allt detta förskönande och vridande. Det är faktiskt vår uppgift som bloggare att erkänna våra brister i vardagen och inte visa allt från den ljusa sidan. Eller vad säger ni? Det är ett mål jag haft sedan länge, att utvecklas och bli bättre som bloggare men på ett verklighetstroget sätt. Jag tycker att det är viktigt att dela med sig av ”både och” samt att ha god kontakt med sina läsare, för man blir ju trots allt som ett litet gäng.

Ämnet kan ju diskuteras i evigheter, så jag ska stoppa mig själv innan jag spårar ur helt och hållet :D
Ni få ha en fortsatt trevlig måndagskväll, min blogg är http://nouw.com/blousey
om ni skulle känna för att smyga in.

Tack Louise för att jag fick låna din blogg! <3

Gillar

Kommentarer