Första...!

Nu tänkte jag bjussa på lite Första grejer:

Första lägenheten:
Min första lägenhet skaffade jag tillsammans med mitt ex när jag var 18 år. Ja tror vi bara bodde där i nån månad innan vi gjorde slut och kommer jag ihåg rätt så bodde jag där själv ett tag efteråt. Det var en vindsvåning, en etta.

Första jobbet:
Mitt första jobb var ett sommarjobb när jag va 16. Då jobbade jag som Cafébiträde på Gammelgårdens Café i Köping. Det var jättekul och jag trivdes jättebra. Vi fick ha på oss gammeldagsa kläder & grädda & äta våfflor med blåbärssylt. Kände mig som en expert på att grädda våfflor efter den sommaren.

Första sorgen:
När farmor gick bort. Min farmor var världens finaste. Min farmor var lärare och älskade barn. Hon stickade världens finaste sockor och älskade att rita & att köpa fina färgpennor. Vi fick såklart låna dom. Hon odlade dom vackraste blommorna i sitt land och även dom goaste jordgubbarna. På somrarna satt vi ute i trädgården och drack saft och åt brago kex. Saknar henne så mycket.

Första resan:
Min första utomlands resa tror jag va till Fuerteventura med min syster, mamma & hennes dåvarande kille. Kommer ihåg att det var i februari för min syster fyllde år. Kan hon ha vart 8 år kanske? I sånt fall var jag tio. Kommer ihåg att vi hoppade mycket studsmatta & åt på Hard rock hotel. Och att poolen var saltvattenspool & svinkall.

Första sjukhusvistelsen:
Ja förutom bb är det när jag va 11 och fick brusten blindtarm. Hade gått med magsmärtor & feber i två dygn kanske. Jag kommer faktiskt inte ihåg exakt hur allt gick till men jag vet att dom i Köping sa utan att undersöka mig att det var influensa vilket inte mamma trodde så hon tog med mig till Västerås istället där det vart akut operation eftersom den hade brustigt vilket kan göra att man dör tydligen. Det var skit tråkigt att va på sjukhuset men den var kul att komma tillbaka till skolan med ett coolt ärr haha.

Första piercingen:
I öronen. Mamma var svårflörtad en jag fick till sist. Kommer inte ihåg hur gammal jag var men jag kommer ihåg att min syster också fick ta samtidigt vilket jag tyckte va jättetaskigt. Hade jag fått vänta så länge och så fick hon som va två år yngre göra det samtidigt. Livet med syskon... Storasyster får bana vägen för allt.

Första tatueringen:
Mina stjärnor på armarna. Såå fula (sorry Pedro) haha. Jag hade tänkt göra tre på rad på båda armarna och jag är såååå glad idag att jag inte gjorde det. Nån gång ska jag tatuera över nått fint.

Efter min blindtarmsoperation.

Suddig och dålig bild men det är jag till höger på mitt första jobb. Varför hade jag kjol över byxor? var det modernt?

Jag & syster vid på poolen på Fuerteventura.

  • Listor

Gillar

Kommentarer

iminunikahjärna
iminunikahjärna,
Så kul att läsa!
Lägg ut tidningsurklippet jag satte in i tidningen efter att dom gjort ett reportage ang hur braaaa Köpings lasarett var.
Men dom erbjöd lån av rullstol till dig då du hade så ont att du inte kunde gå upprätt! 😟 Idioter!...förlåt, det bara slank ur mig! <3
nouw.com/iminunikahjärna
louiseanderssons
louiseanderssons,
Haha ja just ja. Vet inte vart det är.
nouw.com/louiseanderssons
Boobarelly
Boobarelly,
Åh älskar sånt här. Måste göra liknande 😍😍
nouw.com/boobarelly
louiseanderssons
louiseanderssons,
iminunikahjärna
iminunikahjärna,
Måste göra detsamma, jag också! <3
nouw.com/iminunikahjärna
louiseanderssons
louiseanderssons,
Misstossequeen,
Kul läsning ☺
misstossequeen.se
louiseanderssons
louiseanderssons,
Va kul att du tyckte det 😘
nouw.com/louiseanderssons