Five Things Challenge!

Jag blev nominerad av @blubbandzombie & @JessyGunnarsson att göra den här challengen. Jag brukar vara riktigt dålig på att svara på challenges men det är bara pga att jag är glömsk & glömmer bort att göra dom så nu tänkte jag att det är lika bra att jag tar tag i det direkt.

Fem saker som gör ditt liv komplett?

Den första punkten är väl rätt uppenbart va? Självklart är det Amy Stella. Det är svårt att förklara känslan när man får barn. Hur liksom ingenting annat spelar så stor roll. Hur man växer som människa & hur man får andra prioriteringar. Hon är ju hela min värld & när jag fick henne så kändes det som att mitt liv började på riktigt.

Hampus. Min bästa vän, pojkvän, sambo, fästman, blivande man & pappan till mitt barn. Vi har gått igenom mycket på kort tid ändå känns det som vi känt varandra i ett helt liv. Vi har samma humor & samma mål i livet. Han går med på alla mina konstiga idéer & stöttar mig alltid. Han är snäll & omtänksam ( & snygg ) & han är den enda på denna jord som jag litar på till 100%.

Familjen. Jag står många i min familj väldigt nära & vi har alltid kul när vi är tillsammans. Vi visar varandra kärlek & ställer alltid upp för varandra. Jag är extra tacksam såklart för min älskade systerdotter & kommande systersonen. Det kommer bli full rulle med alla kidsen. Hur härligt som helst.

Mina tekniska prylar. Kanske låter knas. Men ärligt talat jag vore inte komplett utan en kamera. Jag har alltid älskat att fota (kan dock inte redigera..). Min familj & vänner borde vara glada & tacksamma över hur mycket bilder jag providat dom med under åren. & utan min dator hade jag inte kunnat blogga & redigera som jag älskar. & jag hade heller inte klarat mig (okej de är klart jag hade men jag vill inte) utan min telefon. Sen vill jag också lägga till här att jag älskar min diskmaskin haha.

Att få uttrycka mig estetiskt. Jag har alltid vart en estetiskt lagd människa. Jag älskar att skapa & vara kreativ. Om det så har vart med bloggen, ritandet, med smink eller med blommor. Jag älskar att pyssla & önskar att jag gjorde det ännu mer.

Nu är jag jättenyfiken på vad som gör @AMANDAELISABET @fannybergman @blousey @rijosefine & @sugkatt liv komplett. Det enda ni behöver göra är att skriva fem saker som gör ert liv komplett.
Så jag nominerar er!


Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Kul att du deltog 😊
nouw.com/bolmgren
rijosefine
rijosefine,
Spännande! 😃
nouw.com/rijosefine
louiseanderssons
louiseanderssons,
Kul att du gjorde den 😃
nouw.com/louiseanderssons
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
Roligt att du gjorde den och riktigt spännande att läsa vilka dina fem saker var. 😃 <3
nouw.com/blubbbeauty
louiseanderssons
louiseanderssons,
Tack 😘😘😘
nouw.com/louiseanderssons